söndag 21 januari 2018

Morgonträning

Jag vaknade ungefär kl 6.30 imorse. Valde att ligga kvar i sängen och tog min mobil och kollade Facebook och Instagram. Ville somna om en liten stund, men vågade inte eftersom jag skulle på ett morgonpass på gymmet. Valde att gosa med Balder en stund innan jag steg upp.

Bodypump
Efter frukost och hundrastning stack jag iväg till gymmet för att träna bodypump. Kände mig först lite trött, men med en trevlig och rolig instruktör vaknade jag. Det kändes riktigt skönt att träna och jag kände mig stark! Efter passet kände jag att jag hade fått en kick på något vis. Att träna är kul!!!


Fina Balder!
Efter dusch och en kopp kaffe, ville jag mer. Jag tog med Balder ut på en härlig promenad det blev!! Det kändes så skönt i luften på något vis.

Nu längtar jag till nästa träningspass. Hoppas den känslan kommer att kvarstå.

2 kommentarer:

  1. Så härligt med ett träningspass på morgonen :)

    SvaraRadera
  2. Din träningspepp är smittande ju :D Såååå härligt!

    SvaraRadera