tisdag 9 januari 2018

Vårens TV

Då har jobbet dragit igång. Vårterminen startades med två studiedagar och imorgon kommer eleverna. Det ska bli kul att träffa alla igen efter jullovet!

TV-serier jag ska se.

Nu ska det bli skönt att inte bara kolla på en massa repriser. Farmen har ju redan startat. Sedan ser jag framemot att titta på Gåsmamman och Bonusfamiljen. Jag följde förra säsongen av Bonusfamiljen, så det ska bli kul att få se fler avsnitt av denna härliga serie. Jag kollade på alla tidigare avsnitt av Gåsmamman under julen. Jag gillade serien, så jag ser framemot säsong 3.

Är det någon TV-serie som du måste kolla på?

6 kommentarer:

 1. Kollar mest på DVD i efterhand, har sett Gåsmamman, jättebra. Brukar se farmen bara för bråkens skull de gånger jag hinner!

  SvaraRadera
 2. Åh gåsmamman är den bästa<3

  SvaraRadera
 3. Vikings, Farmen och många fler :)
  Lisa
  majamyra.se

  SvaraRadera