tisdag 13 februari 2018

Dags för klippning


Det är dags att klippa sig idag. Som jag har längtat. Jag är bra långhårig nu och det känns inte som jag har någon frisyr. Jag ska också sätta nya slingor. Om jag ska testa något nytt, vet jag inte riktigt än. Jag hoppas att frisören kommer några trevliga förslag. För att själv få inspiration, brukar jag titta på bilder hos @short_hair_ideas . Ovanstående bilder är därifrån. Nu håller vi tummarna för att jag kommer bli glad över dagens klippning och färg.

12 kommentarer:

 1. Vad kul att du ska klippa dig :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Snygga frisyrer och färger du visar och jag ska till frissan nästa fred, tänkte göra det lite ljusare då =D

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Hoppas du blev nöjd! :)

  SvaraRadera
 4. Jättefina frisyrer :). Vill också gå och klippa mig. Ska boka tid bara, är ju kul om inte annat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt att gå till frisören.

   Radera
 5. Super snygga frisyrer. Så skönt att gå till frissan och bli fin. Ha det gott.

  SvaraRadera
 6. Väntar spänt på hur före o efter bilder 😀
  Kram

  SvaraRadera