lördag 3 februari 2018

Dags igen för mello

Att melodifestivalens första deltävling startar idag, hade jag i princip missat. Att man kan tävla i musik känns så konstigt, tycker jag. Förr älskade jag kolla på melodifestivalen, men alla dessa deltävlingar orkar jag inte bara med. Så många bidrag, som inte ens som borde ha ställt upp. Varför inte bara ha EN mellokväll? Kanske kollar jag ikväll, men jag kommer definitivt inte kolla varje lördag, för fler än hälften av bidragen är ju ändå dåliga.

Visste ni att Edward Blom tydligen deltar i kvällens delfinal? Vad tror ni om hans insats? Jag tror faktiskt inte att hans låt och framförande kommer vara något bra.

6 kommentarer:

 1. Jag älskar Melodifestivalen och ikväll kom över 6 miljoner röster in, på en deltävling dessutom :P

  SvaraRadera
 2. Jag har sett de senaste två åren och såg igår också :D

  SvaraRadera
 3. Jag kan titta på det men jag kan också leva utan det. Det är för mycket "barnprogram" av det hela och många låtar är ganska tråkiga. Men sen är det klart att det finns guldkorn. Jag hade nog missat i lördags om inte brorsan ville se det :P :)

  SvaraRadera
 4. Jag kollar Mello varje gång, varje år.. :D

  SvaraRadera
 5. Jag ser alltid mello men förra helgen var nog något av det sämsta jag har sett. Får se om det är bättre ikväll.

  Ha det gott,Vicki

  SvaraRadera