måndag 19 februari 2018

Questions & Answers

Questions & Answers

Har du några planer inför sommaren?
Nej, jag har väl inga direkta planer till sommaren. Dock vill jag åka iväg med min man och hund någonstans. Det är så mysigt att hyra en stuga någonstans och bara tar det lugnt. Att träna mycket är något annat jag tänker göra och sedan hoppas jag såklart på härligt väder.

Berätta om din familj och om hur du bor.
Jag är gift och har en hund, en Berner sennen. Vi bor i en bostadsrättslägenhet, en 3:a. Vi bor i en mindre stad i Västsverige. Vi bor nära naturen och flera fina sjöar. Jag stormtrivs!

Finns det något speciellt du vill åstadkommma detta året?
Det skulle vara att jag genomgår en viktnedgång, som syns! Jag stressar inte, utan det får ta den tid det tar. 

Vad är det bästa och sämsta med att blogga?
Det bästa är att det blir som en bilddagbok med text för en själv. Jag går ofta tillbaka i arkivet, för att se när jag har gjort vissa saker. Sedan är det verkligen kul att veta att jag har bloggläsare som faktiskt läser det jag skriver. Att få kommentarer av er är verkligen roligt!

Det sämsta med att blogga är jag titt som tätt tappar inspirationen. Man vill liksom leverera och det är svårt ibland. Sedan är det svårt att hinna med bloggen, när man jobbar 100% . När det är mycket att göra, prioriterar jag självklart inte alls bloggen. Det är något jag har lärt mig den senaste tiden. Jobbet, hunden och träningen är viktigare. När jag vill koppla av en stund, så uppdaterar jag gärna boggen eller kommenterar andra bloggar.

Varför valde du att bli lärare?
Jag har velat bli lärare sedan barnsben. Jag gillar att undervisa och att jobba med barn. 

Vad tycker du är svårast med ditt jobb?
Det är svårt att ge varje elev den tid de förtjänar. 

Vad är roligast med ditt jobb?
Att ingen dag är den andra lik.

Varför började du blogga?
Jag blev övertalad av min kompis Pia att börja blogga. Jag testade år 2006 och fastnade.

Tack för frågorna Netti, Annie, Linda, MissJennifer, Julia, Orsakullan och Elin!

2 kommentarer: