fredag 6 april 2018

Härlig vårsol!!


Vilken bra träningslåt!

Jag tränade Bodypump mitt på dagen. Det kändes himla gött att träna, men nästa gånga får jag nog ta tyngre vikter så det känns mer.  Att träna mage till låten Sweat är fantastiskt! Låten är ju fantastiskt bra!

Härligt väder!
Vädret har varit fantastiskt idag! Nu smälter isen och snön rätt bra i skogarna och det är jag glad över! Nu kan man ta sig fram lättare och det känns hur bra som helst.

Vattenpölar överallt!
Det var gott om vattenpölar i skogen, men vad gör det när man hade gummistövlar på sig. Om en månad har mycket vatten hunnit torka upp.

Balder drar smuts in
Balder visade stor glädje i skogen. Jag tror han njöt minst lika mycket av vårvädret som jag. Sedan om han drog med sig smuts in i bostaden, bryr jag mig inte om. Det går ju att dammsuga upp.

Imorgon är det en ny härlig vårdag.

7 kommentarer:

 1. Härlig natur ni har :). Här håller ännu våren på att komma fram under slasken, men tror att om någon vecka bör det vara barmark :D.

  SvaraRadera
 2. lilla söt vovve
  men ja alltså HUR glad blir man inte utav detta härliga väder
  fin lördag kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen supersött sällskap. Så himla skönt nu när snön smälter bort men som hundägare är det en mindre bra period nu. Vi har en vit hund, han är helt svart undertill när han kommer in..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr drar hundarna in ganska mycket smuts så här års!

   Radera