måndag 2 april 2018

Mars-boxenI slutet av mars hämtade jag ut en ny spännande box från Loddo. Nu har jag hunnit testa de flesta prylarna.
Sköljmedlet Softlan Complete Care gör kläderna mjuka och kläderna blir mindre noppiga. Det är så tröttsamt när vissa kläder bli noppiga bara efter några tvättar. Doften So Fashionable luktar fantastiskt gott! Det var underbart att krypa ner i nytvättade sängkläder igår.

Loka Crush är en kolsyrad fruktdryck. Nu finns den i smaken äpple och den smakar otroligt gott! Den smakar ungefär som kolsyrad MER.

Rostade och saltade bondbönor från Exotic Snacks.  Dessa var inget för mig! De må vara nyttiga, men jag tyckte inte alls om dom.

Tre små flaskor från Cetaphil. Ansiktskräm, fuktloktion och ansiktsrengöring. Jag har hört mycket om dessa produkter, så de ska bli roligt att testa! De små flaskorna är perfekta att ta med sig på resan!

Nicks Coconut är en socker- och glutenfri kokosbar med chokladöverdrag. Den är riktigt god! Jag älskar kombinationen av kokos och choklad.

Colgate har ett nytt munskölj som ger en fräschare känsla i munnen 10 gånger längre, är bra mot plack, stärker emaljen och skyddar mot karies.Toppen!

Ett provmedlemskap från SST NET som ifall värsta fall tar hand om att spärra allt ifall ens identiet blir stulen.

En doftpyramid från IBA, som ger härlig doft för hemmet. Hemma hos oss ställs den i badrummet. Livslängden är ca 4-6 veckor.

Norr, som är en uppfriskande och törstsläckande dryck med smak av citron, laddad med ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Jag gillar den inte, eftersom smakar så syntetiskt. Däremot tror jag att den är kanonbra ifall man tränar hårt eller när det är riktigt varmt ute.
Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

6 kommentarer: