måndag 25 juni 2018

Utmaningen har startat

Promenad 10 km
Idag startade min utmaning. I två veckor ska jag promenera 1 mil dagligen. Idag gick jag 1 mil på drygt 2 timmar. Imorgon hoppas jag att jag inte överskrida tiden 2 timmar. Jag tog ganska så stora steg (för att vara jag) och då kan jag heller inte gå så fort. Jag tänker försöka ta mindre steg i morgon och gå lite raskare.


Det är härligt att man har vackra omgivningar här hemma. Att ta långa promenader blir inte lika tråkigt då. 

Dagens humor

Hoppas du har haft en fin måndag!

10 kommentarer:

 1. Härligt jobbat!! Jag och Erik gick också en mil, men då fick vi träningsvärk också >.< I ljumskarna, haha! Det ser verkligen mycket mycket vackert ut!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt jobbat. Heja heja!! Jag #gårförungcancer och skänker pengar till organisationen. Jag behöver röra på mig men har svårt att hitta motivationen och orken till att komma ut, då fick jag inspiration om att be följarna gilla en bild och genom det få se hur långt jag skulle promenera och hur mkt jag skulle skänka till ungcancer.se på en vecka. På så vis får jag motion och jag gör dessutom mina följare medvetna om att ungcancer finns och dom får en slant. Det är andra veckan jag kör och första veckan gick bra =)

  SvaraRadera
 3. Bra där... Själv hostar jag som en galning och känner av bihålorna så jag håller mig borta från joggingspåret den här veckan... vill bli frisk till semestern börjar.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Så härligt var det nog inte, utan mest jobbigt.

   Radera