tisdag 17 juli 2018

Monster

Av Joakim Lundell
I stort sett alla barn och ungdomar kollar på olika YouTubers. Ingen har väl inte missat Jocke & Jonna vid det här laget. Till och med jag har kollat på några av deras videos. Ovanligt med tanke på att jag är 40+, men jag kände att jag var tvungen att kolla vilka de var, eftersom så många pratar om dom. Man kan inte döma någon eller något om man själv inte har kollat. Deras videoklipp lockar mig inte alls, men jag ser heller inget farligt med dessa. Det är inget barnförbjudet som visas.

Nu har jag även lyssnat på Joakim Lundells Monster på Nextory. Herregud! Det är ett under att Jocke lever efter det liv han har levt. I boken delar Jocke med sig av sin uppväxt och han berättar också bland annat om Kungarna av Tylösand. Att de kunde sända ett sådant bedrövligt program! Jag förstår mig inte på program där det går ut på att deltagarna ska supa sig fulla eller ha sex på TV. När Jonna dök upp i hans liv, verkade det ordna upp sig för honom. Tack och lov!

Har du lyssnat eller läst Monster?

2 kommentarer:

 1. Nope.. inte det. men han gör jäkligt bra musik.

  SvaraRadera
 2. Viggo tittar på dem hela tiden.
  Själv tycker jag att hans musik är helt ok,
  och jag skulle kunna tänka mig att läsa hans böcker.
  Dom verkar faktiskt vara oväntat bra !

  SvaraRadera