söndag 1 juli 2018

Träna hemma

Träna hemma?!
När min utmaning med att gå 1 mil per dag är över, tänker jag ta tag i att träna på gymmet eller göra vissa övningar hemma. Att få till vardagsmotionen borde ju inte vara så svårt egentligen. Man behöver bara se till att det blir en vana och se till att det är en självklarhet.Det finns en del videoklipp på YouTube med förslag med övningar du kan göra hemma. Dessutom behövs inte en massa utrustning.


Att hitta ett perfekt klipp är inte helt enkelt. Om du har förslag på ett, så tipsa mig gärna. Jag kan tänka mig att göra träna hemma, om jag inte hinner med gym när vardag och jobb drar igång.

Tränar du hemma?

4 kommentarer:

  1. Att träna hemma är perfekt när man inte riktigt hinner att gå till gymet, men har 30-45 minuter över! :)

    SvaraRadera
  2. Jag tränar nu nästan bara hemma. Det finns många jättebra och roliga pass på Youtube, Pilates, Hiit yoga, zumba, kettlebells m.m. Yoga tränar jag med Yogamala, också på Youtube.

    SvaraRadera