onsdag 8 augusti 2018

Lite vatten i sjön


Idag tog jag en tur till Stamsjön. Det var riktigt hemskt att se. Där det borde vara vatten, där fanns det inget. Det var mer sandstrand än vad det har varit tidigare.  Just nu får vi vårt dricksvatten härifrån. Nu råder skärpt bevattningsförbud i kommunen, vilket innebär att dricksvattnet endast får användas till hygien, dryck och matlagning. 

Lite vatten i Stamsjön

Jag hoppas att alla gör sitt yttersta för att spara vatten. Jag gör mitt yttersta och jag vill tro att alla andra gör likadant. Man kan ju hoppas på att det snart regnar ordentligt!

3 kommentarer:

  1. JA vi behöver verkligen mer vatten snart!

    SvaraRadera
  2. Reagerar också när jag är ute på promenad när jag ser alla torrlagda bäckar och sinade sjöar.. :(

    SvaraRadera
  3. Det är verkligen vattenbrist iår! :o

    SvaraRadera