söndag 12 augusti 2018

Sommaren 2018

Badat mycket!
Det är dags att börja jobba igen imorgon. Det känns overkligt på något vis, men jag vet att man snabbt är inne i vardagen igen. Snart känns årets semester långt borta.

Sverige-EM
Denna sommar kommer vi såklart att minnas. Vädret har ju varit fantastiskt fint! Vilken sommar! Man kan inte klaga på vädret alls. Dock kan man klaga i miljösynpunkt. Att vi i Sverige har haft sådan sommarvärme i flera månader, är inte riktigt normalt.

Stugan i Dalarna
Så torrt det har varit i markerna! Det ser redan ut som om hösten har kommit, eftersom vi har en massa löv på marken.

Mycket bad!
Så mycket som jag har badat denna sommar, har jag inte gjort sedan jag var barn. Jag är en badkruka egentligen, men har verkligen behövt svalka mig flera gånger. Sedan har det ju varit så hög temperatur i vattnet, att jag har kunnat doppa mig direkt. Det är ovanligt för att vara mig.

Dalahästtillverkning
Tränat!
Såklart har man tränat en del i sommar. Det började med att jag gick 1 mil varje dag under två veckors tid. Det fortsattes med träning på gymmet. Härligt! Nu hoppas jag att dessa vanor fortsätter, även om jag börjar jobba.

Saker vi minns:

 • Lågt grundvatten. Kommun informerar oss om att vi ska spara på vattnet. Det gäller fortfarande.
 • Eldningsförbud
 • Under två veckor fick vi koka dricksvattnet, för det var bakterier i det. Skönt att slippa det nu!
 • Fotbolls-EM i början av sommaren. Sveriges landslag var duktiga, men sett räckte inte till kvartsfinal.
 • Alla bränder!! Vi fick hjälp av brandmän från andra länder.
 • Mänskligheten fick en innebörd denna sommar i och med alla bränder.
 • Korta hundpromenader, för att Balder skulle orka i denna värmen.
Nu får jag förbereda mig inför morgondagen. Ställa fram arbetsväskan, ladda arbetsdatorn.....


4 kommentarer:

 1. Det kommer säkert gå jättebra. En fantastisk sommar fint summerad. Lycka till i morgon. Jag har ju jobbat två veckor redan, men nu har vi semester igen i en vecka. Jäkligt skönt, faktiskt. Skönt att få fortsätta njuta, äta skitgott och sova hur länge man vill.

  SvaraRadera
 2. Ja denna sommar går ju inte att glömma, den har ju varit unik måste jag säga, otroligt =D,samma här börjar jobba imorogon

  SvaraRadera
 3. Denna sommar kommer vi att minnas minst sagt! :)

  SvaraRadera