lördag 8 december 2018

December-boxen

Loddo-boxen

Vilket trevligt innehåll december-boxen från Loddo hade! Att få kännedom om nya produkter är alltid lika kul.

Probi Mage Powder Shot är en portionspåse med en dagsdos Probi Mage mjölksyrebakterier i pulverform. Pulvret smakar citron. Detta har jag inte testat ännu, eftersom jag inte har något problem med magen.

Nicks Peanuts n´Fudge En sockerfri chokladbar som innehåller jordnötter och fudge. Jättegod!

Boxen innehöll tre energidrycker från Njie med smakerna hallon & vattenmelon, cola samt ananas & jordgubbar. Min favorit blev absolut den sistnämnda.

Valio oddlygood havredryck. Jag har aldrig tidigare druckit havredryck och jag blev positiv överraskad. Den var godare än vad jag trodde.

Fruktbollar av ananas och ingefära från Smiling. Ett bra alternativ till mellanmål.

Silicea Mag-tarm är en kiselgel som är perfekt för stressmagar. Sparar denna tills jag behöver.

Presentkort på 50:- hos Paneter. Paneter är en webshop, som säljer böcker för kropp och själ.

Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

10 kommentarer: