fredag 21 december 2018

Läsning i jul

Julläsning
Så härligt, nu har jag jullov!! Det känns riktigt skönt, för jag har känt mig trött den senaste tiden. Det blev en fin julavslutning. Nu önskar jag alla mina elever en skön jul! När jag kom hem, fick jag besked om att jag hade ett paket att hämta ut. Det var två böcker från Adlibris. Ett mörker mitt ibland oss av Mari Jungstedt och Mitt liv och mina hundar av Anders Bagge. Nu ska det läsas!

Tycker du om att läsa?

10 kommentarer:

 1. Men åhhh! så himla härligt! Jag älskar verkligen att läsa, men känner sällan att jag har tid (vilket såklart är en lögn) eller ro att göra det. Längtar därför såååå mycket tills solsemestern i Mars. Då ska här läsas!!! Kram fina <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att läsa, men när jag jobbar brukar jag inte orka att läsa på kvällarna. Jag slocknar i sängen.

   Radera
 2. Jag läser gärna. Utmanade mina 16 elever (då åk 4) i somras i läsning tillsammans med två kollegor. De skulle få hitta på något kul om de läste mer än oss kollegor. Vi lyckades få ihop drygt 13 000 sidor, eleverna slog oss med råge och skrapade ihop 22 000 (!) sidor. Det kommer dock inte bli så mycket av det nu i jul eftersom jag har gått lärarlyftet i höst och kommer avsluta den. Kurslitteratur och inlämningsuppgifter blir min julläsning. God Jul! =)

  SvaraRadera
 3. Klart man tycker om att läsa men det går i perioder är dock en stadig kund på biblioteket. Numera måste jag oftast läsa sittande om det är på kvällen annars somnar jag hjälper inte hur spännande det än är. I somras blev det en del läst var för varmt för mycket annat. Har läst mycket sen jag lärt mig det. God Jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också en periodare. Jag läser allra mest på sommaren eller annars när jag är ledig. På vardagskvällarna är jag för trött för att läsa.

   Radera
 4. Läser på tok för lite om jag ska vara ärlig

  SvaraRadera
 5. Vad skönt med ledighet! Hoppas du får ny energi under detta lov :D Härligt med läsning, mysigt att Bagge har skrivit en bok haha! Jag läser i perioder, så ibland läser jag mycket och sen har jag en lång period utan läsning!

  SvaraRadera
 6. Tack för tipsen! jag älskar att läsa så detta tar jag emot :) Första boken lät ju spännande :)

  SvaraRadera
 7. Bagge boken fick min mamma som älskar sin hund så mkt av min bror i julklapp

  SvaraRadera