söndag 16 december 2018

Lucka 16

Lucka 16

Vilken tur ni har!! Ni har chansen att vinna en fin klocka från Klockgiganten. Ni kan välja en klocka från ett av dessa märken:Tävlingsregler:
1. Motivera varför du borde vinna en klocka? Svara i kommentarsfältet.
2. Berätta vilken klocka du vill vinna.

Ange din mailadress och/eller din bloggadress, så jag enkelt kan ta kontakt med dig ifall du vinner.

Tävlingen avslutas 18/12 kl. 23.59
60 kommentarer:

 1. Ibland vill jag vara en vanlig finklädd tjej, inte bara den där som tränar. Det är underbart att få klä upp sig till tänderna, få ha högklackat och prata andra saker. Men på armen har jag ändå den där stora fula klockan som gör att alla börjar prata träning.
  https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lincoln-rosegold-black-black-leather-ca3916-rgblbl
  hade gett en så mycket finare inramning och möjligheten till att prata om annat!

  SvaraRadera
 2. Den här klockan vill jag vinna till min man. Han är bra på mycket, men att hålla tiden är inte hans bästa gren... :D Med en klocka på armen kan han iaf inte skylla på att han inte vet hur mycket klockan är.

  https://www.klockgiganten.se/spartos-classic-spw007602

  SvaraRadera
 3. Då jag ofta har vanan att kavla upp armarna, i dubbel bemärkelse, så vore det vackert att pryda min handled med något praktiskt. En klocka har jag aldrig ägt, men skulle nog ge tillfälle att släppa mobilen nu och då!
  Om jag vinner önskar jag: Lexington Silver/White Brown Leather, Carrie Taylor
  malenanilsved- at- gmail.com

  SvaraRadera
 4. Om jag vinner skulle jag vilja ha den i mitten den bruna . Då skulle min mamma få den i julklapp :) ellen@ribb.se

  SvaraRadera
 5. Åh vilket fantastiskt pris! Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag vilja ge en Carrie Taylor Lexington Gold/Black Black Leather till min allrakäraste storasyster. Hon är världens goaste som aldrig unnar sig själv något utan tänker alltid på nära och kära i första hand! Dessutom är hon en tidsoptimist - kanske beror på att hon inte äger en riktigt bra klocka ;)
  Glad tredje advent <3
  Kram, Anna (annagrevillius@gmail.com)

  SvaraRadera
 6. Hej

  Jag har en man som verkar tro att det endast är hans tid som är värdefull.
  Han kan låta mig stå och vänta och sen vara helt oförstående när jag tjurar ihop. Skyller alltid på att han inte visste hur mycket klockan var, men det vill jag nu sätta stopp för.
  En snygg Spartos Classic SPW007602 som alltid visar rätt tid vore perfekt.

  Kram
  Ingela
  ingela.w@mail.com

  SvaraRadera
 7. Lexington silver/white mesh tycker jag är en mycket fin klocka. Jag önskar vinna för att kunna lära mig att vara utan mobilens klocka och därmed förhoppningsvis minska ner på mobilanvändadet överlag ;)

  SvaraRadera
 8. Saknar att ha på mig en klocka då min gamla gick sönder för längesen. Skulle bli så glad om jag vinner en Aistrup Infinity :)

  Malinhoof@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag tycker om klockor och hade alldeles fr många ett slag men flera av dem jag jag bort eller sålde. Nu är det bara en kvar i min ägo så visst skulle jag vilja ha en ny i julklapp. https://www.klockgiganten.se/mockberg-elise-petite-mo402 kamillarytterlund@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. https://www.klockgiganten.se/aistrup-infinity-aiw007613
  Jag som tidsoptimist är,
  behöver verkligen den här!
  Optimist kan jag givetvis fortsätta att vara,
  men tiden kommer jag med denna att ha på det klara!
  karin_eklund85@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lexington-gold-black-black-leather-ca3834-goblbl Åh denna hade jag velat vinna <33 är ingen smyckestjej men kan tycka att en stilren klocka kan vara så sjukt snyggt! Så himla fin detalj och kan pigga upp vilken outfit som helst! Dessutom är den inte enbart fin, utan även praktisk, och något jag verkligen skulle behöva i mitt arbete! Hoppas på det bästa <3 lindahljacqueline@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag är mer än gärna med och en sån här klocka kanske skulle göra det roligt att lära sig den analoga klockan då jag (tyvärr) fortfarande har svårt för den hah. Skulle vilja ha den här i sådana fall :D https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-ca3936-goblbl

  SvaraRadera
 13. Min dotter ska gå på utbytestermin i en skola i Paris, där råder det mobilförbud på hela skolområdet, du får inte ha den på alls under skoltid. En klocka har hon aldrig använt men det kommer behövas om hon ska hålla koll på tiden utan mobil. Jag mammgissar och tror att hon skulle tycka den här är snygg https://www.klockgiganten.se/aistrup-infinity-aiw007614
  tovling@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. 1. En klocka för min mamma tänkte jag. Hon saknar en.
  2. https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-ca3931-goblpi

  SvaraRadera
 15. Ärligt så när jag var yngre gillade jag aldrig att ha en klocka på armen men nu när jag börjar bli medelålders tänkte jag att det är dags att växa upp ;)
  Mobilen funkar men den kan man inte lita på alla gånger och jag har alltid otur med mobilens batteri

  Är mycket förtjust i svarta urtavlor så denna klocka skulle vara fint att vinna:

  Carrie Taylor Carrie Taylor Lincoln Rosegold/Black Black Leather

  annie.gustavsson@gmail.com

  SvaraRadera
 16. www.klockgiganten.se/aistrup-raindrop-aiw007703

  Min klocka har gått sönder,så en fin klocka är den julklapp jag önskar mig allra mest.
  Denna fina klocka från Aistrup skulle bli mycket använd både till vardag och fest!

  mailaannanu2@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Ett armbandsur är alltid en snygg accessoar som gör att man ser välklädd ut. Den här vackra från Carrie Taylor skulle göra både garderoben och vardagen mer stilfull.
  https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-ca3802-siwhbr
  (ida.henrysson@gmail.com

  SvaraRadera
 18. https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lexington-gold-black-black-leather-ca3834-goblbl

  Det skulle vara underbart att vinna en klocka så man kan hålla koll på klockan nu under vintern när man ej kan ta fram mobilen utan att den där helt av kylan. Som student kan jag inte häller unna mig sådana saker.

  SvaraRadera
 19. Jag vill vinna för jag har faktiskt aldrig ägt en klocka som vuxen,alltid bara använt mobilen. Denna var ju supersnygg =) https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-ca3924-siwhca
  vildvatten@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. En klocka vill jag vinna och ge den till min son så kär,
  så han får ett litet tack för allt han hjälper mig med när han är här.
  För honom är det självklart att hjälpa sjuka och klena mamma,
  tänk om alla vore så hjälpsamma?
  Men han är min och han är bäst,
  därför gillar jag honom mest!

  https://www.klockgiganten.se/spartos-classic-spw007602 skulle jag välja!

  Mami oktober12345@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Men wow vilken vinst!
  Hade jag haft turen att vinna hade jag velat vinna denna dröm: https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-ca3932-goblgr

  Jag har alltid varit den som velat bära klocka då jag tycker det ser så himla fint och professionellt ut. Men själv inte haft möjlighet att köpa en klocka än. Så att få vinna den och äntligen vara en i klock-gruppen hade varit en fantastisk julklapp till mig själv.
  tilda-bengtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag hoppas att farsan för en sådan julklapp blir glad faktiskt,
  han verkar gilla sånt som är vackert, men kan inte erkänna det, om det inte också är något praktiskt!
  Till denna kan han väl ändå inte säga nej,
  och för en gångs skull blir jag en nöjd tomtetjej.
  GOD JUL!
  https://www.klockgiganten.se/spartos-classic-spw007604

  SvaraRadera
 23. Skulle välja en Spartos Classic SPW007602 till min underbara sambo som är en fantastisk pappa och partner. Jag har legat sjuk en längre tid och han har tagit hand om vår yngsta och skött hushållet och mig. Skulle på detta sätt vilja visa min uppskattning för honom. Hans gamla klocka gick dessutom sönder för 4 år sedan och han har än inte köpt någon ny. tatsuli@me.com

  SvaraRadera
 24. Carrie Taylor Lincoln Rosegold/Black Black Leather CA3916-RGBLBL

  Jag har svårt att tiden hålla,
  eftersom jag inte på någon klocka kan kolla,
  men med en Carrie Taylor-klocka som i vackert guld glimmar,
  kan jag lätt hålla koll på både minuter och timmar!

  ducati_power@outlook.com
  /Linnea

  SvaraRadera
 25. 1. Jag vill vinna denna klocka i julklapp om den hinner fram i tid eller som födelsedagspresent, till min syster. Hon saknar en klocka som hon kan bära till vardag som till fester. Hon går helt enkelt aldrig någonstans utan en klocka runt handleden. Hon föredrar ett gammaldags sätt att hitta tiden på framför mobilen. Carrie Taylor med brunt läder är både maffig och fräck, vart hon än går skulle hon känna sig så vacker och chick!

  2. https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lexington-gold-black-brown-leather-ca3833-goblbr

  God Jul, Mvh/ Decibel, decibels@live.se

  SvaraRadera
 26. Vilket roligt inlägg dock behöver jag ingen klocka men rolig och fin ide

  SvaraRadera
 27. https://nouw.com/Ensammamammorbloggen
  natalienorden524@hotmail.com

  Skullenjag vinna skulle jag valt den bruna i mitten för att ge till min mamma i julklapp som har haft ett väldigt tufft år, det hade nog muntrat upp!

  SvaraRadera
 28. Jag äger ingen klocka, utan använder bara mobilen. Tycker samtidigt att det är väldigt snyggt och ser välklätt ut, och inför nästa år ska jag försöka ta tag i allt som inte är bra med mitt liv, gå ner i vikt, tänka på hälsan osv. En liten sporre till allt det nya? Carrie Taylor Lincoln rosegold/black-black hade suttit fint.
  madde150@gmail.com

  SvaraRadera
 29. 1. För jag helt enkelt börjat att komma försent, mina vänner säger alltid till mig att jag borde köpa en klocka så jag kan ha bättre koll på tiden. Så att vinna denna tävligen skulle ju varit perfekt 😁
  2. Skulle vilja vinna den guldiga till höger!

  Mail: Annaasvensson94@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Skulle vilja vinna den bruna i mitten eftersom jag inte har någon klocka att ha på jobbet & det skulle behövas då jag jobbar på förskola

  SvaraRadera
 31. Min nuvarande klocka är ett antal år gammal, närmare bestämt 25 år så jag behöver verkligen en ny. Då jag snart fyller år (22/12) hoppas jag denna fina klocka får.
  Jag önskar mig Carrie Taylor Lexington Gold/Black caramel leather.

  lot2@spray.se

  /Lotta

  SvaraRadera
 32. Jag använder aldrig klocka så detta är nog ingen tävling för mig 😄

  SvaraRadera
 33. Va kul att du har en julkalender 😊

  SvaraRadera
 34. Jag frågar ständigt min sambo vad klockan är när vi är iväg eftersom jag inte äger nån armbandsklocka, så det här är en vinst som skulle passa mig som handen i handsken. Helst skulle jag vilja vinna en Aistrup-klocka så snygga feminina klockor!Håller tummarna!/Frökenny 🌸💕 https://nouw.com/frökenny

  SvaraRadera
 35. Wow vilken toppenvinst! Svårt att välja bland alla (ur)snygga klockor men Carrie Taylors Lincoln i silver/white är verkligen fin! Önskar vinna då det vore en tjusig accessoar att bära på armen varje dag.
  Hoppas!
  /Linda Tranåker lintra87@live.se
  Insta @lindatranaker

  SvaraRadera
 36. tycker denna är ren enkel och man ser vad tiden är lätt:) Lexington Silver/White White Leather jag har aldrig bärt vet faktisk inte varför men det skulle vara fint till jul och när man ska på fest .

  SvaraRadera
 37. Jag skulle vilja vinna
  Spartos Classic SPW007602 till min pappa som aldrig håller tiden. Tror knappt att han har ägt en klocka någon gång. Men den snygga klockan kommer han att ha på sig och hålla tiden. / Malinstorm92@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag skulle vilja vinna Spartos Classic SPW007602 för att ge till min sambo i julklapp. han har ingen klocka och skulle behöva en fin. 😍

  SvaraRadera
 39. Carrie Taylor's lexington med gold/black/pink leather. Den rosa armbandet få man att le med sin varma feminin touch! Jag försöker för barnens skull att sluta titta på min smartphone så ofta, och en klocka kan bli en bra start att inte spontant kolla på mobilen för att se på tiden. A win-win situation! Kram och god jul!

  SvaraRadera
 40. Jag hade blivit superglad om jag vann klockan Spartos Classic SPW007604 Motivering: Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och utmanat min ångest som jag plågats av sedan snart 13 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av(till exempel så har jag precis börjat arbetsträna och det är såååååå roligt 😀) så jag tycker att jag är värd en liten present 🎁 mail: madelad83@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Klocka är någon jag måste börja använda igen då vi ska använda våra mobiler minimalt på jobbet. Och det är många gånger man kollar på mobilen för att se vad klockan är.
  Jag skulle välja en klocka från Carrie Taylor. Närmare bestämt en Carrie Taylor Lincoln Rosegold/Black Pink Leather CA3912-RGBLPI. Så fin med det rosa bandet och svarta urtavla med roseguld.
  mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Min 20-åriga son Victor är en riktig tidsoptimist, han är alltid ute i sista stund. Hoppas att en vacker klocka får honom att hålla tiden bättre! En klassiskt snygg Spartos Classic SPW007605 skulle passa så fint på hans handled.

  Kram
  Kattis
  kattisgoteborg@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Wow, vilken fantastiskt vinst! Har drömt om en klocka i många år, då jag inte har haft någon sedan jag var i 7-8 års åldern och hade en med Mimmi Pigg. Nu skulle jag dock en Carrie Taylor (https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lincoln-rosegold-black-black-leather-ca3916-rgblbl) passa mycket bättre. Hade varit underbart att få unna sig denna som ensamstående mamma. De är nämligen något jag aldrig skulle kunna köpa på egen hand.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Eva kristina Åsell16 december 2018 kl. 23:07

  Skulle önska en klocka från Carrie Taylor. Konstigt nog saknar man en klocka om man inte har någon. evaekoasell@gmail.com

  SvaraRadera
 45. Som ett smycke som sorterar tid och tanke åt mig
  Lättburet, stilrent och klassisk stil som matchar mig och min tillvaro.
  Men en vacker klocka känner jag mig klädd och komplett och låter
  mitt ur förgylla varje dag i tid och otid. Vackert av god kvalitet
  för att varje stund är viktig och värdefull.

  https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lexington-gold-black-black-leather-ca3834-goblbl


  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Jag har varit sjuk och ska åter börja plugga, men med aber tidsoptimist + ingen fungerande klocka+ en mobil som ständigt slocknar.Åhåhå hur ska det gå, tycker det borde bli min tur nu att få tur.
  Aistrup infinity med guldarmband och svart tavla gör jag kullerbyttor för.

  sophie_nilssonx@outlook.com

  SvaraRadera
 47. Spartos Classic SPW007603
  Denna fantastiskt vackra och coola klocka
  Vill jag på makens födelsedag fram plocka
  För att ge till min alltför optimistiska man
  Som alltid tror att han i tid hann
  Men han på tiden behöver ha bättre koll
  Så förseningen i framtiden blir noll
  Han är även värd nåt vackert att bära
  Då blir det nog också roligare att passa tiden lära

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Är en tidsoptimist utan dess like men med en snygg klocka på armen så kanske jag blir bättre på att planera tiden och slipper stressa
  Skulle vilja ha denna för att den är stilren och fin https://www.klockgiganten.se/carrie-taylor-lincoln-silver-white-white-leather-ca3920-siwhwh

  SvaraRadera
 49. Denna är min favorit: https://www.klockgiganten.se/spartos-classic-spw007602
  Jag har fattat tycke för detta prktiska smycke. Visar mej tiden och blir bra för husfriden. sann tidsoptimist jag är då behöver jag den här!
  Mvh
  anja.lennartsson@gmail.com

  SvaraRadera
 50. Det är ju så snyggt med att armbandsur. Har inte haft något på flera år.
  Carrie Taylor Lexington Gold/Black Black Leather CA3834-GOBLBL tycker jag om

  SvaraRadera
 51. Min man har mycket men någon snygg klocka har han inte! Han är en sådan som använder mobilen eller förlitar sig på att det finns klockor runt omkring eller ännu hellre att någon annan håller reda på tiden åt honom. Därför skulle det vara helt fantastiskt att få ge honom en hint om att är man över 50, ja då är det ok att ha en klocka på armen. Den här skulle jag välja åt honom. Jag tror att han skulle gilla den.
  camillasandmark@gmail.com
  https://www.klockgiganten.se/spartos-classic-spw007603

  SvaraRadera

 52. En klocka som passar mig alla tillfällen i livet
  att välja en så snygg modell det är givet
  Min dåliga tidoptimism blocka
  som en snygg detalj denna klocka
  Med en läcker klocka ifrån Spartos
  tar jag mig an tiden med finess förstås
  då skulle min outfit bli komplett
  och hålla tiden blir himla lätt


  pierre.och.anna@gmail.com

  SvaraRadera
 53. Hej!
  Blev så himla glad när jag såg denna tävling! Om jag vinner så kommer jag att ge dwn till älskade lilla mamma som aldrig någonsin ägt något i närheten så fint som denna klocka! Mamma arbetar som undersköterska på akuten och jobbar medt på kvällarna och nätterna och hemma på dagarna fixar hon i hemmet och lagar mat åt oss. Hon är ensamstående och så otroligt stark. Vi har inte så stark ekonomi i min familj så våra julklappar kostar oftast mellan 100-300 kronor. Om jag vann något så fantastiskt som denna klocka och överasskade mamma med den så hade nog framfört allt jag blivit så himla lycklig, men även mamma! Hon hade nog älskat denna klocka nedtill! https://www.klockgiganten.se/aistrup-infinity-aiw007615

  Håller tummar och tår!!

  Kramar från Fay email: emem_71@msn.com

  SvaraRadera
 54. Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att det hade varit roligt att ha koll på tiden i stil. En klocka i svart och guld känns lyxigt och lyfter min vardagsklädsel.

  Denna är superfin: https://www.klockgiganten.se/aistrup-infinity-aiw007605

  Kram Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

  SvaraRadera
 55. Jag vill vinna en klocka så att jag inte missar allt härligt positivt jag känner på mig händer nästa år ❤😀 den bruna klockan från Carrie Taylor är dessutom en show-stopper som räddar vilken outfit som helst!

  Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com
  Följer på Instagram! @marietranaker

  SvaraRadera
 56. Åh jag skulle bli överlycklig av att få välja någon av de fina klockorna . Jag är inte en smyckestjej och som mamma till 2 små tjejer är väl vardagen inte så piffig (men underbar) med någon av dessa klockorna skulle även den enklaste vardagsoutfiten se lite roligare ut:)

  SvaraRadera
 57. 1.Skulle så önska att få överraska min snälle och godhjärtade make med en ny och fin klocka, jag vet att han skulle bli väldigt glad och överraskad.
  Jag har genomgått en stor och omfattande ryggoperation och kämpar nu på med långvarig rehabilitering. Han har hela tiden stöttat, uppmuntrat och tröstat mig när smärtorna varit alltför svåra och tillfrisknandet sker med pyttesmå myrsteg, ett steg framåt och två steg bakåt.
  Han är värd det mesta och det bästa!

  Min make är en sann tidsoptimist,
  för oss alla runtomkring kan det vara jobbigt, visst.
  Han anser och tror att han alltid är ute i god tid,
  men det slutar alltid med en ytterst stressig sekundstrid.
  Den snygga klockan från Spartos är julgåvan som är helt rätt i tiden,
  när han tar den på, den fulländar sviden.
  Klockan visar när det är dags att ta besluten,
  så att han slipper komma i sista minuten.
  Ett armbandsur på armen, är just precis vad han behöver,
  till glädje och lättnad för oss alla,
  han då kommer att passa alla tider framöver!

  2. Favoritklockan är Spartos Classic, guldfärgad med blå urtavla.

  Mailadress: Pelargonian56@gmail.com

  /Alvina

  SvaraRadera
 58. En Spartos svart/guld skulle sitta vackert på min arm. Stor och tydlig med min kassa syn. Och jag struntar fullständigt i att det är en herrklocka, jag säger att det är en dam(tjej)klocka på steroider! Brutalt maffig och fräck.

  lillan.lena@spray.se

  SvaraRadera