torsdag 3 januari 2019

En snyfthistoria

Sevärd!

Jag ska helst inte titta på sådana här videoklipp. Jag bölar ju direkt! Sedan tycker jag samtidigt att det är en väldigt vacker film. Såklart att jag tänker ibland på den dagen då vi ska ta farväl av Balder. Vi vet att den dagen någon gång kommer att att komma. Jag vet sedan innan hur jobbigt det är att ta farväl av sin älskade hund. Nu ska jag såklart leva i nuet och njuta av varje dag jag får tillsammans med vår fyrbenta älskling!

60 kommentarer:

 1. Jag kan grina i flera dagar av känsliga filmer haha

  SvaraRadera
 2. Usch vad jag grät till denna video, jag är så blödig när det gäller sånt här <3

  SvaraRadera
 3. Bara av att läsa ditt inlägg och titeln på videon så känner jag att det absolut inte är någonting som jag klarar av att titta på såhär precis innan jag ska ge mig iväg till jobbet. Tanken på att mina hundar inte alltid kommer att finnas med är fruktansvärd!

  SvaraRadera
 4. Jag gråter för minsta lilla så kommer inte kolla. Men de är så oerhört jobbigt att ta farväl av sin fyrbenta familjemedlem ❤

  SvaraRadera
 5. Ja fy, jag är superkänslig 😔
  Är livrädd att mina kissar sla bli superdåliga,😣

  SvaraRadera
 6. Fin video, den berör ju på djupet men jag klarar ganska mycket utan att hitta till tårar

  SvaraRadera
 7. Jag är också så himla känslig när det kommer till denna typen av klipp! Gråter alltid sönder ögonen ♥️
  // http://sofiawerlin.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det svårt att titta på sådana klipp?!

   Radera
 8. Ush, jag är precis likadan och tänker likadant om min hund. ❤️ Hon är 12 nu och jag vill ha henne hela mitt liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så svårt det är med avsked!! Hoppas din hund får leva länge till.

   Radera
 9. Ja sorgen efter våra bästisar blir så himla stor. Det är verkligen familjemedlemmar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, husdjur blir verkligen familjemedlemmar!

   Radera
 10. Åh jag är så himla känslig för sånt här att det nästan är pinsamt! 😆 jag har själv sagt farväl av familjemedlemmar, både med två och fyra ben, och det är så jobbigt 😔

  SvaraRadera
 11. Urff sådant är så sorgligt, hoppas ni får ha Balder länge till!

  SvaraRadera
 12. Ja... Jag är väldigt blödig jag med kan jag säga! Ja, det är trist att med exakt allting så måste man till slut ta farväl :/ jätte trist minst sagt och hoppas ni har Balder för en väldigt lång tid <3

  SvaraRadera
 13. Nej är det en snyftvideo kan jag absolut inte titta. Jag är alldeles för blödig när det kommer till djur! Även om jag gärna skulle vilja ha ett husdjur igen kan jag inte låta bli att tänka på den dag vi säger farväl och tycka det är jobbigt redan nu.

  SvaraRadera
 14. Djur är verkligen ens bästa vän

  SvaraRadera
 15. Nej, sånt kan jag inte kolla på, det skulle göra ont i hjärtat! Låter ju helknäppt men en av orsakerna till att jag inte skaffar katt (som jag verkligen skulle vilja) är att jag inte står ut med tanken på att den en gång kommer dö!

  SvaraRadera
 16. Sånt kan jag inte heller kolla på, är så himla blödig Av mig så gråter som ett litet barn av såna videos 😅

  SvaraRadera
 17. Det är en vacker film att titta på men den är samtidigt hemsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är både vacker och sorglig på en och samma gång.

   Radera
 18. Så fin video. Jag har också jättelätt för att gråta❤️

  SvaraRadera
 19. Att ta farväl av sina husdjur är allt för jobbigt. Jag gjorde de i december förra året och det var bland det svårare jag har gjort. Jag saknar min lilla katt så mycket.

  SvaraRadera
 20. Jag är också känslig när det kommer till sånt där 😞

  SvaraRadera
 21. Jag är lite känslig när de kommer till sådana klipp☺️

  SvaraRadera
 22. Usch ja, det är fruktansvärt att ta adjö av sina fyrfota vänner. Vill inte ens tänka på den dagen. Med vår förra hund var det riktigt jobbigt och vi hade inte tänkt skaffa någon ny hund. Men, men.... Det blir inte alltid som man tänkt sig :-)

  SvaraRadera
 23. Är verkligen så känslig när det kommer till såna klipp, mina hundar är mina bästavänner!

  SvaraRadera
 24. Det är verkligen så tungt när man behöver ta bort ett djur, usch! Jag är jättekänslig för att se sorgliga filmer./frökenny 🌸💕

  SvaraRadera
 25. Känslig mot sådant får man faktiskt vara! :) Alltid hemskt att behöva ta farväl av någon, typ som husdjur ju!

  SvaraRadera
 26. Oh denna video är så fin och man blir så rörd. <3

  SvaraRadera
 27. Alltså jag är ju den känsligaste människan någonsin. Vågar inte ens öppna videon för jag redan känner tårarna bränna. När jag kom hem första gången efter jag flyttat la jag mig på golvet med mina hundar hemma och stoooorbölade, hehe <3

  SvaraRadera
 28. Tror det är det absolut värsta med att ha djur. När man måste ta bort dem. Eller när de skadar sig. Trots att det är över 4 år sedan min ena katt blev påkörd saknar jag honom varje dag. Fick honom när han var 6 veckor (jo han var på tok för liten men blev lurad) och han flyttade in hos mig samma dag jag flyttade hemifrån.

  SvaraRadera
 29. Jag är en sådan som bölar om det är sorg eller glädje, stort eller litet :) Vi tog bort vår ena katt i april förra året och jag grät i flera veckor. Det blir ju att kännas som ens barn. Fäller fortfarande en tår eller två när jag tänker på stunden när han fick somna hos veterinären.

  SvaraRadera
 30. Jag är så galet känslig så kan inte kolla på sånt utan att böla! Jag är livrädd över att jag en dag måste ta farväl av någon av mina fyrbenta! Blir gråtfärdig av tanken!

  SvaraRadera
 31. Jag är så galet känslig så kan inte kolla på sånt utan att böla! Jag är livrädd över att jag en dag måste ta farväl av någon av mina fyrbenta! Blir gråtfärdig av tanken!

  SvaraRadera
 32. Jag är så galet känslig så kan inte kolla på sånt utan att böla! Jag är livrädd över att jag en dag måste ta farväl av någon av mina fyrbenta! Blir gråtfärdig av tanken!

  SvaraRadera
 33. När jag var yngre ägde vi hur många hundar som helst. Idag vägrar min sambo gå med på ett hundköp just på grund av att han "inte vill se mig gå sönder när hunden dör"... Så jag förstår dig. Vågar inte ens titta på videon då jag varje kväll gråter åt Hundstallets inlägg om hemlösa hundar. Kram!

  SvaraRadera
 34. Men fy jag kan inte heller kolla på sånt här... Jag gråter verkligen för allt som är fint och sorgligt!
  Jag får sån ångest när jag tänker på katterna hos mina föräldrar.. De börjar komma upp i åren och de är utekatter.. Tänker hela tiden på att jag inte träffar dem så ofta längre😭

  SvaraRadera
 35. Jag klarar inte av att se på videon blir allt för känslomässigt för mig.

  SvaraRadera
 36. Att behöva ta farväl av ett djur är så jobbigt. Har inte kommit över detta med min hund fast det är 8 år nu

  SvaraRadera
 37. Jag kan inte se sådana filmer eller videoklipp det gör ont i hjärtat på mig. Jag såg filmen "A dogs purpose och grät i flera dagar efteråt. Förstår att detta är något liknade så låter bli att titta :).

  SvaraRadera
 38. Jag kan inte heller kolla på klipp som dessa, jag börjar grina direkt! Har ju själv en hund och jag tänker jämt på honom<3

  SvaraRadera
 39. Min vän var tvungen att avliva hans hund för någon vecka sedan och det har verkligen gjort att jag tänkt mycket på att min kissemisse inte kommer finnas kvar för evigt.. vill inte ens tänka på den dagen.

  SvaraRadera
 40. Vilken fin video! Det är sorgligt att tänka på att det en dag tar slut för våra kära djur. Viktigt att vara i nuet.

  SvaraRadera
 41. Jag är en av dem som verkligen inte klarar av att se sådana videos.blir så känslig och börjar böla direkt

  SvaraRadera
 42. Njut av tiden med Balder, det är underbart då man har dem hos dig. Ja det ärhemskt då man måste säga farväl till dem, värstaste jag någonsin varit med om, sååå sorglit. Men tänk inte på det, det dröjer förmodligen länge till

  SvaraRadera
 43. Den där bron som det skrivs så vackert om där man får möta sina fyrfota vänner som har lämnat oss, den ser jag lite fram mot ibland.
  Förstå mig rätt, jag har ingen önskan att dö men en innerlig saknad efter dom. Jag vågar inte titta på klippet nu då risken finns att jag börjar gråta hejdlöst och min dotter inte har somnat än här brevid mig.

  SvaraRadera
 44. Så fin video men så ledsam den var :( Så jobbigt när man måste avliva sitt djur eller att det dör som vanligt :/ Det är ju liksom en i familjen :/

  SvaraRadera
 45. Åh jag lipar också jämt åt sånt, eller åt det mesta egentligen 🙈 Blivit såå känslig sen jag blev mamma!

  SvaraRadera
 46. Åh jag gråter alltid till sådant här :(

  SvaraRadera
 47. Jag klarar inte av känslomässiga filmer, jag är för känslig just nu men sen kan det vara bra ibland för då kanske man också får ut sina egna känslor :)

  SvaraRadera
 48. Jag är riktigt blödig så skulle börja tjuta direkt av en sån video. Tycker det är bra att du skriver att du ska leva i nuet, tror man mår bättre av det :)

  SvaraRadera
 49. Jag väljer stt tyvärr inte kollla då jag är väldigt könslig just nu och börjar jag böla nu väcker jag tösen som sover bredvid mig 🙈😂🤦🏻‍♀️

  SvaraRadera
 50. Ja de videoklippet är så fint men så sorgligt. Tycker det är så ledsamt när hunden dör, men man ska göra som du säger att leva i nuet :)

  SvaraRadera
 51. Det finns så otroligt många filmer om sånt man blir nästan knäpp. Man blir ledsen :/

  SvaraRadera
 52. Jag börjar direkt också gråta till sådana filmer

  SvaraRadera