söndag 17 februari 2019

Dags för ny träningsutmaning?!

Kom med förslag!
Det är ett tag kvar innan sommaren är här, men det går fortare än vad man kan tro. Jag tänker att denna sommar köra en träningsutmaning igen. Förra året körde jag själv och jag tyckte det kändes bra, men det hade såklart varit mycket roligare ifall fler hade hängt på. En träningsutmaning triggar mig och jag ger inte upp. Låt oss trigga varandra!! Förra året gick jag 1 mil dagligen under två veckors tid. Jag har ingen lust att köra det igen, för efter två veckor var jag glad över att utmaningen över. Kanske skulle jag ha lagt upp det på ett annat vis. Nu funderar jag på vilken träningsutmaning jag ska ha istället. Stegutmaning? Gå så många steg som möjligt under 1 månad. Ett träningsbingo? Ett bingo med olika aktiviteter, som ska utföras under 1 månad. Promenera en viss sträcka varje vecka?

Kom gärna med olika förslag på hur en träningsutmaning skulle se ut!! Det skulle såklart vara roligt ifall så många som möjligt skulle vilja delta i utmaningen. Givetvis skulle det vara extra kul att kunna ge någon vinst till den/de person/personer som har utfört bäst resultat varje vecka. Men vilka företag hade velat vara med och sponsra med vinster? Eller finns det vinster som inte kostar något alls?

Svara i kommentarsfältet om du vill vara med och om du har någon idé till hur träningsutmaningen skulle se ut.

33 kommentarer:

 1. Så roligt att läsa om lite träning ❤️

  SvaraRadera
 2. Jag funderar på att köpa hem lite saker så jag kan träna hemma =) för jag kommer aldrig i väg till gymmet =)

  SvaraRadera
 3. Men åh vad kul! Jag vill jättegärna hänga på en träningsutmaning. Måste fundera på något bra. Nu står det nämligen helt still i huvudet. :-)

  SvaraRadera
 4. 1 mil dagligen är rätt mycket! Jag var ute och gick jättemycket sommaren för snart 2 år sen, då jag verkligen behövde gå ner ett par kg i vikt, men det blev som mest 5 km åt gången. Varvade med att gå ut och gå varannan dag och gym varannan dag. Har inga direkta idéer själv, men kommer du på något kan jag tänka mig att eventuellt hänga på. Kanske lättare då än när man ska träna själv.

  SvaraRadera
 5. Jag har inga förslag alls på tränings utmaning. Kanske simma ett antal längder?

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du vill köra igång något för att utmana varandra! Jag hade gärna hängt på om du drog igång en stegutmaning. Även om jag inte skulle komma upp i samma steg som de flesta så skulle det nog ändå trigga mig lite extra att gå några meter till bara för att få upp några steg i en utmaning =)

  SvaraRadera
 7. Ett träningsbingo verkar vara kul!

  SvaraRadera
 8. Gud vad skoj med en träningsutamnaning, låter verkligen så skoj! Jag hade nog lagt upp en träningsutmaning på det sätt att jag skulle ha försökt gjort tex armhävningar varje dag och ökat antal för varje dag som går i 30 dagar. Det hade nog varit svårt men roligt! :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får in lite tips. Själv är jag totalt värdelös på det :(

  SvaraRadera
 10. Också sugen att påbörja en liten träningsutmaning :) säg till om du hittar på något kul ;)

  SvaraRadera
 11. Va roligt med en träningsutmaning! Bingo lät ju som en kul idé 😃

  SvaraRadera
 12. Svårt just med tränings utmaning, tränar gym varje dag jag. Men ska bli spännande å se om du kommer på nå

  SvaraRadera
 13. Så duktigt att gå 1 mil om dagen :) Kan förstå att det var skönt när 2 v hade gått :)

  SvaraRadera
 14. Nä men gud inte 1 mil om dagen! Jag förstår dig verkligen. Du får komma på något som passar dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får komma med en bättre idé i år.

   Radera
 15. Jag hade nog tränat efter ngn ex annica Sjöö eller så, de har ju bra träningsvideor och då göra sådana varje dag

  SvaraRadera
 16. Kul med en träningsutrustning :)

  SvaraRadera
 17. Gummiband är grymt träningsredskap. Bara att kötta på hemma och ta med till gymmet

  SvaraRadera
 18. Åh vad kul med en träningsutmaning, jag hänger gärna på utmaningen men beroende på vad de blir 😄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag meddelar senare när det är klart med vad det blir!

   Radera
 19. Så länge det inte är promenader eller löpninh är jag på 👍 måste det vara vinster? Tänker att den största vinsten är att klara av utmaningen.

  SvaraRadera
 20. Det låter intressant och vettigt att ha en utmaning som motivation. Jag har dock inga tips att ge. Jag blir själv stressad av att sätta upp såna här utmaningar, så jag undviker helt att tänka i såna banor. :)

  SvaraRadera
 21. Jag har ingen idé på upplägg men om ni kommer på något som tilltalar mig och som fungerar i mitt liv så är jag gärna med! Kram

  SvaraRadera
 22. Hoppas du får lite bra förslag! :D kommer själv tyvärr inte på någon bra utmaning..

  SvaraRadera
 23. Vad roligt ändå att ha en utmaning inom träning. Kanske något jag också skulle behöva ta och göra, så att man kommer igång lite. Förhoppningsvis kan jag ta med min hund sedan på en löparrunda där jag bor ;)

  SvaraRadera