lördag 13 april 2019

Ett livstecken från mig

Vad har hänt sedan sist jag bloggade? Mest har man ju jobbat, ätit och sovit. Det har inte hänt sådant som är värt att skriva om. Men här kommer några händelser, som har hänt de två senaste veckorna, som ja kan berätta om. 

Så mycket gott det finns!

Den 3 april fyllde Balder 4 år. Självklart fick han välja ut det sin födelsedagspresent på Arken Zoo. Han valde ett stort och gott ben. 

Självklart blev det också en liten hundtårta också!

Bilen startade inte. 

Förra lördagen ville inte bilen starta. Vi ringde bärgare, så bilen lämnades på verkstaden. Självklart startade bilen som vanligt på måndagen, när bilmekanikern skulle kolla bilen. Under veckan har bilen startat varje dag, så felet har inte varit solklart. Men på måndag ska jag få hämta bilen iallafall. 

Fina 11-åringen!

Idag har vi firat mitt fina brorsbarn, som har fyllt 11 år. Självklart åt vi gott och hade det trevligt tillsammans. Sedan har Balder fått fler än 5000 följare på Instagram. Jag hoppas inga avföljer, utan att han får ännu fler följare. Det hade varit roligt ifall ni kan följa @balderthebernese

Bloggar mer än annan gång. Ha det så gott så länge!

6 kommentarer:

 1. Grattis grattis grattis till fina Balder i efterskott! Det är häftigt hur mycket följare ett djur kan få faktiskt. Man blir ju lite avundsjuk nästan! Det kliar lite i fingrarna så jag ska nog in och följa det ❤️

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en uppdatering från dig. Grattis till Balder i efterskott. Kan tänka mig att det var uppskattat att få välja ett ben. Oj vad många följare han har på Instagram. Mitt följarantal växer ingenting just nu, tror aldrig jag kommer komma över 1400. Har reviderat min målsättning till att ha över 1400, allt annat är en bonus. :-)

  SvaraRadera
 3. Åhh, grattis i efterskott till fina balder!!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att se fler som firar sina tassförsedda familjemedlemmar ordentligt också. Supersöt din Balder!

  SvaraRadera
 5. underbara bilder stort grattis i efterskott <3

  SvaraRadera