torsdag 23 maj 2019

Dags för klippning

Dags för klippning

Som jag längtar till imorgon eftermiddag. Då ska jag äntligen klippa mig! Jag klippte mig senast den 5 april och det är ju ett antal veckor sedan. Är man korthårig, märker man tydligt när det är dags. Inte nog med att håret ska klippas, jag måste sätta i nya slingor också. Jag vet inte vilken nyans än. Hoppas frisören kan ge bra råd.  Jag tror jag kommer bli nöjd!

2 kommentarer:

  1. Nice med frisörbesök, jag är också lite korthårig numera. Skriver lite då jag rakat av hälften av håret, när andra hälften är utsläppt syns det inte att jag är rakad under. Haha, det låter ju helknäppt men rätt skönt faktiskt.
    /Lisa majamyra.se

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att klippa sig! Det gjorde jag för inte så länge sedan. Var väldigt skönt! Speciellt nu när den här obehagliga sommaren börjar komma 😏

    SvaraRadera