söndag 23 juni 2019

2019/2020

2019/2020

Så himla kul det är med helt ny kalender inför läsåret 2019/2020. Jag har beställt den hos Personligalmanacka.se . Jag har lagt till extra lärarsidor (klasslistor m.m), så jag hoppas den blir den perfekta lärarkalendern. Jag hade Fundos lärakalender detta år, men jag gillade den inte. Den var i A4, vilket var bra för att kunna lägga in papper i A4 utan att behöva vika dessa. Men i för övrigt tyckte jag att den blev för stor. Otympligt med liggande format. Att kunna dekorera inuti med klistermärken och med lite färg, tycker jag är bara kul. Sedan är det ju bara kul att börja jobba igen med en ny och fin kalender, men jag ska till den 12 augusti, bara njuta av min semester. 

32 kommentarer:

 1. Den kalendern var väldigt fin, vad bra att man kunde lägga till sidor själv i den. Kan tänka mig att det känns roligt att börja jobba sen med en ny kalender :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir såklart mycket roligare med en ny!

   Radera
 2. Äååh har alltid viljat köpt en kalender där ifrån!
  Är dem bra?? Ska tusan beställa än snart! Super spännande 😍😍

  SvaraRadera
 3. Åh jag beställer alltid därifrån! Så kul att kunna designa sin egen kalender ju

  SvaraRadera
 4. Åhh va fina kalendrar!! Jag använder mobilen som kalender. En app i den. Jag tycker det är smidigare för min egen del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mobilens kalender som ett komplement. typ lägger in tid för frissan eller tandläkaren. Så käckt när man typ får påminnelser!

   Radera
 5. Kalendrar är ju det ABSOLUT BÄSTA som finns. Älskar att sitta och skriva i mina (Ja, jag har flera) men har aldrig fastnat för personlig almanacka.. Sett att många gör det dock, och det är kul! Så ruggigt roligt att du visar!

  Mvh Planner Addict.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lagt till målarsidor i min kalender, så kan ag sitta och färglägga när det är typ tråkiga möten eller så.

   Radera
 6. Pärla Karlsson23 juni 2019 kl. 16:20

  Åh tack för tipset, jag behöver en ny jag med. Ska kika in hos dom. Njut av semestern nu, bättre blir det väl inte.

  SvaraRadera
 7. Det var längesedan jag beställde en sådan - sedan några år tillbaka har jag köpt en billig från gekås för 30spänn. Den har sån där utbytbar framsida och då har jag gjort egen bild (kollage med foton) och skrivit ut =) Billigare! Men jag gillar de från personligalmanacka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du visa din kalender på din blogg?

   Radera
 8. Spännande med en ny kalender.
  Hade tidigare en från samma ställe och var väldigt nöjd med den :)

  SvaraRadera
 9. Jag har alltid velat skaffa mig en personlig almanacka, men jag har inte mycket att fylla den med tyvärr

  SvaraRadera
 10. Så fin :) En sådan vill jag också ha!

  SvaraRadera
 11. Gillar dom så mycket. Köpte en därifrån själv nu. Helt klart de bästa

  SvaraRadera
 12. Så ni får inte kalendrar gratis alltså? Jag har tagit en Fundo i år, haft Lärarkalendrar, Majema och när jag pluggade Personlig Almanacka men inte hittat en jag gillar helt ännu. Så ska prova Fundo och se om den passar mig, förstår dock om du inte gillade den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, vi har fåt lärarkalender från Majema i många år och den är inte så dum alls, men ag tycker det är kul med variation.

   Radera
 13. Den verkar perfekt som lärarkalender :) Jag har en egendesignad fysisk kalender från Minkalender.se och jag använder den flitigt :D

  SvaraRadera
 14. den var ju super fin, smart när man kan lägga till saker också det är ju toppen.
  ha en fin kväll

  SvaraRadera
 15. Den är jättefin verkligen =D, snyggt och peppande

  SvaraRadera
 16. Det är ju något speciellt med en vanlig bokkallender som man kan skriva i än att bara kolla i telefonen :)

  SvaraRadera
 17. Vilken fin. Jag köpte en träningsdskalender i år, har inte heller varit nöjd med min 😒 nästa år tänker jag beställa från kreativa insikt igen, för jag gillar den ❤

  SvaraRadera
 18. åhh va fin den var, fast jag förstår att a4 blev lite stort ❤

  SvaraRadera
 19. Kul med ny kalender själv använder jag kalendern i mobilen 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. ag använder mobilens kalender för vissa saker bara. Typ tid på bilverkstan eller tandläkaren. Så bra när man kan få påminnelser.

   Radera
 20. Vilken fin kalender använder mej ocjså av personlig almenaka dom HR så mycket fint

  SvaraRadera
 21. Kul med en ny kalender, den var super fin!

  SvaraRadera
 22. Jag fick precis hem min med! De är absolut bäst! Använder också den som lärarkalender!

  SvaraRadera
 23. Så roligt att du hittat en sån engagerande kalender. Inte bara roligare att planera utan det låter som att med alla färger osv så fastnar saker bättre i minnet också!

  SvaraRadera