tisdag 25 juni 2019

Sommarpratarna och Nextory

Sommarpratarna 2019

Vuxenpoäng i år igen. Jag gillar att lyssna på sommarpratarna på P1. Dock lyssnar jag inte under direktsändning kl 13, utan jag föredrar att lyssna via podden. Jag vill välja när jag ska lyssna, sedan är ju också musiken förkortad på podden. Här ser du vilka som är sommarvärdar.  Jag vill gärna lyssna på Fares Fares, men jag har ännu bara hunnit lyssnat på Isabella Löwengrip. Jag blev väldigt positivt förvånad när jag lyssnade på henne. Så moget och så imponerande avsnitt, men det är ingen person jag avgudar. Det var enkelt att lyssna på Isabella och hon delade med sig av både privata saker och av hennes karriär. Jag tycker verkligen att "Blondinbella" imponerar på ett sätt med sin positivitet, men jag skulle absolut inte vilja byta liv med henne. Att ständigt vara på resande fot och ständigt behöva vara snyggt klädd.  Isabella är beredd att offra hela sin tillvaro och alla hon dragit in i den i jakten på pengar. Hon är i jakten på att bli världens mäktigaste kvinnan och lämnar därför Sverige. Det känns väldigt orealistiskt. Om jag hade varit Isabella, hade jag nog hellre valt Fjällräven-livet med Nils. 

Jag måste bara lyssna på dessa:
Anders Hansen, överläkare i psykiatri
Anne Ramberg, advokat
Jonas Gardell, artist
Joakim Lundell, youtube-profil
Sissela Kyle, skådespelerska
Maria Boreliusjournalist
Måns Möller, komiker
Tilde de Paula, journalist

Kanske jag lyssnar på några fler. Lyssnar ni på Sommar i P1?

Jag lyssnar just nu också på Nextory. Ljudboken "Fallet Miranda" av Maria Fallström, går nu varm. Svårt att hinna med både sommarpratarna och att lyssna på ljudböcker. Sedan vill ag också hinna med att läsa vanliga böcker och att lyssna på poddar. Hur ska jag göra? Hur ska jag hinna med?


32 kommentarer:

 1. Nej jag har inte lyssnat på de innan men poddar händer då o då att jag lyssnar på :D
  Isabella är hur grym som helst ju :)

  SvaraRadera
 2. Jag lyssnar sällan på radio, när det väl blir är det mest rix fm, men kanske ska testa den kanalen

  SvaraRadera
 3. Har lyssnat på det som du via podden, men dock lite besviken på årets sommarpratare, gillade starkt förra årets då det var en blandning av kaj Linna, någon som suttit i koncentrations lägret och Bianca. Men får se om jag lyssnar på årets 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade också Biancas sommarprat förra året!

   Radera
 4. Tänk också att lyssna , men kommer aldrig till skott hahah det suger verkligen! Får göra upp något schema haha

  SvaraRadera
 5. Jag har inte alls lyssnar på hennes sommarprat men jag ska göra det har jag tänkt. Så många bra som har sommarprat i somnar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att man kan lyssna i efterhand!

   Radera
 6. Där verkar va många bra som sommarpratar i år! Får ta och lyssna på hennes prat i eftermiddag

  SvaraRadera
 7. Jag har faktiskt aldrig lyssnat på ett enda sommarprat i hela mitt liv. Men blev lite sugen på både överläkaren i psykiatri och advokaten där, så tack för tipset! Får spana in det vid något bra tillfälle!

  SvaraRadera
 8. Jag lyssnar inte på p1 alls. Men Fares Fares är ju intressant.
  Jag håller med dig om Löwengrip dock!

  SvaraRadera
 9. Jag lyssnar på mycket poddar, Men just denna har jag faktiskt inte lyssnat på ! Kanske jag få tid med;)

  SvaraRadera
 10. åh jag vill också lyssna på hennes avsnitt.ska göra de ikväll :)

  SvaraRadera
 11. Jag är så tveksam till om jag ens vill lyssna på Isabella. Visst hon är driven och har klara mål. Men hennes familj då? Stör mig allt för mkt på det där

  SvaraRadera
 12. Vad roligt att du har hittat något du tycker är intressant. Jag lyssnar inte alls på radio och är inte intresserad av att höra sommarpratarna.

  SvaraRadera
 13. Lyssnar inte på det, men jag gillar Isabella :)

  SvaraRadera
 14. Jag har aldrig lyssnat på sommarpratarna, Har tänkt det flera gånger, men aldrig blivit av. Får kanske leta rätt på podden istället.

  SvaraRadera
 15. Åh visste inte att Isabella var sommarpratare iår.måste lyssna, hon har gjort så himla mycket och är verkligen så framgångsrik

  SvaraRadera
 16. oj vad många intressant människor som ska vara med , måste nog också börja lyssna nu . tack för tipset ❤

  SvaraRadera
 17. Ska ärligt erkänna att jag aldrig lyssnat på sommarpratarna. Kul att du gillar det.
  Ljudböcker funkar inte alls för mig då jag alltid tycker att uppläsaren läser för sakta och då blir jag bara trött ;)

  SvaraRadera
 18. Hon är väldigt duktig och vältalig, tycker hon nått framgångar faaktiskt

  SvaraRadera
 19. nej ja har aldrig lyssnat på dem mera än lite då bianca ingrosso va
  men ja tycker ja har aldrig tid

  SvaraRadera
 20. Jag har som plan att lyssna på Isabellas och några till imorgon, ska åka och lämna Sotis syrran hund till henne i Mora/Orsa och då vill jag lyssna på saker efter vägen :). Blir ännu mer peppad nu efter din resumé :)

  SvaraRadera
 21. Vad mysigt att du ändå har hittat en podd du gillar och av dom du vill lyssna på så skulle det nog bara vara Jonas Gardell som jag vill lyssna på :)

  SvaraRadera
 22. Poddar är inget jag har fastnat för :)

  SvaraRadera
 23. Jag lyssnar ochså via poddar 😍 gillar att lysssn på sommar pratar na

  SvaraRadera
 24. Alltså jag har helt missat dessa sommarpratarna, men verkar ju så spännande så måste nog kolla upp det också (:

  SvaraRadera
 25. Jag lyssnar jätte ofta på poddar :)

  SvaraRadera
 26. Jag lyssnar inte på sommarprat, men nu när jag vet att man kan lyssna efteråt kanske jag kommer lyssna på den också nu ❤
  Jag tycker hennes barn få stå undan för hennes karriär och det tycker jag är synd ❤

  SvaraRadera
 27. Jag brukar också lyssna i efterhand! Många intressanta i år!!

  SvaraRadera
 28. Jag hinner sällan med att lyssna när det sänds och har faktiskt inte tänkt på att man kan lyssna när man själv har tid så nu fick jag ju ett klockrent tips av dig -Tack!
  Blondin-Bella är inte en person jag gillar men, min vana trogen att hitta något att beundra i alla, jag gillar hennes målmedvetenhet. Jag beundrar att man är så övertygad om sina mål att man bara ser vägen mot just de målen framför sig.

  SvaraRadera