lördag 26 oktober 2019

Nya naglar

Jag gillar inte mina naglar och jag gillar heller inte att ta hand om dom. Helst vill jag klippa de så korta som möjligt, även om jag helst vill ha en liten längd på dom. Inte för långa och inte för korta. Att sitta och måla mina naglar själv, gillar jag inte att göra. Det tar tid och färgen lossnar typ efter en dag.

Rosa naglar

Igår kväll gick jag in på en salongs hemsida och det fanns tid idag! Klockan 10.00 imorse var jag på plats. Det finns många olika val, nagelförlängning, gelé- och akrylnaglar. Jag valde inget av detta, utan Shellack. Perfekt! Nu är naglarna starkare och färgen är perfekt!

Shellac

Jag blev väldigt nöjd! Nu har tåligare naglar för en månad. Sedan får jag se om jag gör ett återbesök eller inte. 

26 kommentarer:

 1. Oj så fina de vart =D, jättefina

  SvaraRadera
 2. Tycker dina naglar är superfina! Mina är så korta och helt spruckna... sjukt tråkigt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vad kostar om man gör de i salongen

   Radera
 3. Men wow vad snygga! Super fin färg också!
  Har slutet med förlängts nu när bebis kommer snart.. saknar det redan verkligen 😂❤️

  SvaraRadera
 4. Åh jag är tvärt om, älskar mina naglar, att måla själv osv. Innan jag började jobba i vården hade jag alltid sjukt långa, egna naglar då. Men dina blev ju super fina!

  SvaraRadera
 5. Jättefina naglar! Jag är som dig och klipper gärna kort men vill även ha lite längd. Det är sällan jag målar dem pga att det är tråkigt och färgen börjar lossna dagen efter. Men igår målade jag dem faktiskt och färgen sitter kvar ;)

  SvaraRadera
 6. Går alltid till salong & fixar mina. Kan inte själv & sen går det fort när dom gör det. & dom är jätteduktiga & dom håller länge naglarna

  SvaraRadera
 7. Jag är tvärt om jag vill måla mina naglar själv, det är lite avslappning för mig :) Så fina dom blev, rosa är så fint på naglar :) alltid bra när naglarna är stärkta i ett tag :)

  SvaraRadera
 8. Så himla fint med just naglar! Snyggt med den färgen också!

  SvaraRadera
 9. Otroligt fina naglar du fick. Tycker att det var en riktigt fin färg du valde. Själv tycker jag att det var lagom längd på dom.

  SvaraRadera
 10. Vad roligt och så fina. Själv älskar jag att måla naglarna.. Ändra färg lite som man själv vill 😀

  SvaraRadera
 11. Snyggt! Jag gillar inte heller att pyssla med naglarna men gå till salong gör jag gärna. Rosa är så fint ❤

  SvaraRadera
 12. Själv gillar ja att ha ganska korta naglar, då ja tycker långa naglar mest är i vägen speciellt när man pysslar och målar ❤️

  SvaraRadera
 13. Riktigt snygga blev dina naglar :D
  Visste inte man kunde gå ditt o enbart få lack o puts

  SvaraRadera
 14. Vi är lika du och jag där jag gillar inte för långa naglar det irriterar mig bara och måla naglarna det gör jag inte heller :)

  SvaraRadera
 15. Älskar färgen, verkligen jättefint! Jag tycker däremot mycket om att fixa naglarna själv, men har ju manikyrutbildning också så kanske är därför 😃 Dock blivit dålig på att sköta det den senaste tiden.

  SvaraRadera
 16. Det där blev ju jättebra... ska kanske prova schellack någon gång då. Jag gjorde förlängning en gång men pillade snabbt av eländet. Kan inte spela piano med långa naglar och jag håller På för mycket med grovarbete... men starkare naglar behöver jag och dina blev ju supersnygga.

  SvaraRadera
 17. Jag kan tycka om att ha naglar i bland till olika tillfällen men oftast så bitter jag av nagel laket ❤️

  SvaraRadera
 18. Vilken lyx med nya fräscha naglar:)

  SvaraRadera
 19. Blev ju riktigt bra på dig med den färgen också! :) Själv har jag alltid konceptet "Så kort som möjligt, utan färg.." :p Men beror nog mest på mitt jobb som undersköterska.

  SvaraRadera
 20. Så snyggt, gillar inte heller att hålla på med mina naglar

  SvaraRadera
 21. Men så snyggt! Jag tycker det är fint med långa naglar men på grund av mitt jobb får jag inte ha långa naglar eller nagellack. Brukar pyssla lite med tånaglarna iallafall. Men det är inget stort intresse.

  SvaraRadera
 22. Oh snygga naglr och läcker färg, jag vill gärna fixa mina, men det ska jag fixa sedan då jag slutar på kliniken, innan dess är det ingen mening

  SvaraRadera
 23. Det är så härligt att göra vid naglarna, jag tog bort mina påbyggda, kände jag behövde vila mina egna 🙈
  Men till jul och nyår fixar jag dom igen!!!

  SvaraRadera
 24. Vad fina :) Skulle också vilja fixa mina naglar lite. Vill inte ha långa men få dem lite finare iaf

  SvaraRadera