söndag 8 december 2019

Julkalender 2019: Lucka 8

Lucka 8

Det är dags att tända andra ljuset i adventsljusstaken. Skogsro Spa Ekoshop sponsrar dagens vinst. Du har chansen att vinna Saltscrub Energy från Maria Åkerberg. Det är en mycket effektiv kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud. Saltscruben är en krämigt ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor.

Tävlingsregler:
Berätta i kommentarsfältet om varför du skulle behöva vinna denna saltscrub.

Ange mailadress eller bloggadress, så jag kan kontakta dig ifall du vinner.

Tävlingen avslutas den 10 december kl 23.59.

31 kommentarer:

 1. Jag har en tålig hud så denna scrub skulle passa mig. Härlig känsla när huden får en ordentlig rengöring.
  Caroline L
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag skrubbar ju nästan sönder maken med mna knöliga armbågar...

  SvaraRadera
 3. Nu i vinterns mörker så kan det vara trevligt att få piffa upp livet lite med ett hemma spa som gör gott för kroppen 😊

  SvaraRadera
 4. Så avkopplande med en skrubb, precis vad jag behöver för att landa inför julen.

  Prima_ballerina__@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Andra ljuset i advent, vi pyntar, pysslar och ljusen tänt. Med förväntningar på julaftons dag då vi samlas i goda vänners lag förbereder vi klappar och hemmet dag för dag. Att ta hand om varandra är en viktig del och ta hand om sig själv är inte heller fel. Att pyssla om sig och skrubba kroppen hade varit toppen. Maria åkerbergs naturliga saltscrubsprodukt är bästa förberedelsen för att ge kroppen fukt;)
  Linda@lindalinda.se

  SvaraRadera
 6. Jag är nyinflyttad i en ny lägenhet och har nu ett badkar. Att lyxa till det med denna saltskrubb hade förgyllat badningen!

  SvaraRadera
 7. Att åka till badhuset och sitta i bastun är skönt. Har man en skrubb efteråt så är det alldeles,alldeles underbart.

  SvaraRadera
 8. Jag har känslig hud så den blir inte till mig
  Men jag önskar vinna för att ge i julklapp till en annan härlig tjej

  SvaraRadera
 9. Jag har använt denna tidigare och den var magisk :) så bara därför skulle jag önska att den kom hem till mig. Jag älskar de mesta av Maria åkerberg finns mycket som fungerar bra på min kropp.

  axdal@me.com

  SvaraRadera
 10. Denna saltskrubb skulle passa just min hy då Åkerbergs produkter är anpassade till oss som bor i detta nordiska klimat. Min hud blir av någon anledning mycket känslig under vinterhalvåret och kräver extra vård och omsorg, Glada decemberhälsningar Jennyann Johansson
  jenny-janne@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Min hud skulle behöva en ordentlig rengöring med scrub innan vi åker till Nya Zeeland och hälsar på sonen så att solbrännan blir fin, därför vill jag gärna vinna denna
  keea_k@yahoo.se

  SvaraRadera
 12. Perfekt vinst till min vintertrötta och torra hud.


  amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Nu i december har någonting hänt med min hud. Det ser ut som att jag ömsar skinn, likt en orm. En scrub skulle göra mig fin igen, det tror jag. Kan jag få bli igen mitt gamla jag?
  Maria (marishkasenator@gmail.com)

  SvaraRadera
 14. Perfekt för torr, narig och strålningsskadad hud. Skadorna har läkt men huden ser bedrövlig ut så det behöver peelas fram lite ny.

  SvaraRadera
 15. Perfekt nu under vintern få stressa ner och ta tillvara på dessa mörka kvällar genom att rå om sig själv med hemmaspa tillsammans med min dotter. Älskar Maria åkerbergs produkter. Sofie.sjdn@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Så skönt när man är helt ren
  från huvud till smalben.
  Min hud behöver en riktig scrub
  jag är med i Maria Åkerbergs fanklubb.
  Deras produkter är verkligen fina
  önskar att alla blev mina!
  (fjunas@hotmail.com)

  SvaraRadera
 17. Denna skrubb låter väldig intressant. Såhär års är luften torr och torr hud kommer som ett brev på posten för mig. Men denna skrubb kanske man får bör på det med hjälp av att få skrubba bort all död hud.

  // Mari B, mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. For jag kanner att jag lägger inte tid pa mig sjalv sen min son kom i maj och det skulle vara så skönt att skrubba kroppen 😍😍

  SvaraRadera
 19. Roxanne Muñoz Rytting8 december 2019 kl. 21:32

  Åh, min hud är inte så känslig - däremot ofta ”tråkig”. En rejäl scrub behövs då och då och den här skulle jag mer än gärna testa för att rengöra ordentligt och få fram lite lyster i vinterblekheten 👻

  miromury@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Den Scrub är kanske den enda grej som kan rädda mina trasiga knöliga armbögar!!
  bibi1212@hotmail.se

  SvaraRadera
 21. Min trötta och glåmiga hy behöver all uppfräschning som den kan få just nu.

  SvaraRadera
 22. Den här skulle ju vara underbar att skrubba kroppen med för att få bort alla döda hudceller. Huden har ju en förmåga att bli ganska tråkig på vintern så skulle vara mer än välbehövligt med denna scrub <3

  SvaraRadera
 23. Passar mig perfekt, torr och fnasig hud som behöver fräschas upp och bli mjuk

  Maria ( lidbacken.bip@spray.se)

  SvaraRadera
 24. Tipsar om Julklappssäcken och vill såklart vinna bot mot min vintertrötta hy.

  https://kamillaskamera.com/2019/12/09/julklappssacken-2019-lucka-9/

  SvaraRadera
 25. Denna skulle sitta fint för mig, nu när min nya medicin torkar ut hela min kropp. Då skulle det vara bra med en lyxig scrub innan fuktkrämen ska på.

  SvaraRadera
 26. Denna skulle sitta fint för mig, nu när min nya medicin torkar ut hela min kropp. En lyxig scrub skulle vara bra innan fuktkrämen åker på.

  Malinhoof@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Vilken fantastiskt vinst! Hade varit underbart att få ge huden det där lilla extra. Som ensamstående mamma är jag nämligen sämst på att investera i nya saker till mig själv. Så krämer, produkter och annat är inget jag har ekonomi att lägga ekonomi på.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jantelag, släng dig i väggen är du snäll,
  för detta inlägg kan det hända att jag får skäll!
  Ty, i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppmuntrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med egentid och fantastisk Saltscrub, endast till mig?

  SvaraRadera

 29. Jag skulle behöva lite saltskrubb till armbågarna, så att jag inte riskerar att skada barnen med det där vassa knagglet...

  SvaraRadera
 30. Saltscrub låter ljuvligt att få
  mild och len jul jag få
  mjuka klappar och ny fräsch hy
  energigivande egenstund och känna sig som ny

  allatidersanna@hotmail.com

  SvaraRadera