lördag 22 augusti 2020

Höst på ingång

Konstigt, förr publicerade jag minst ett blogginlägg per dag. DÅ läste jag andra bloggar dagligen och jag kommenterade flitigt. Jag älskade det! NU kan det ta flera veckor, om inte månader, mellan gångerna jag uppdaterar bloggen. Samma bloggintresse har jag minst sagt inte längre. Visst verkar det lite som att detta med bloggar inte är lika stort längre?! Det känns som att fler och fler använder instagram istället. Jag vill ändå ha kvar min blogg, för att kunna gå tillbaka i tiden för att se bilder och läsa om semestrar vi har gjort. Bloggen har ju trots allt varit som en dagbok under många år.

Sol och bad

Hur som, jag har njutit av de soliga och varma sommardagarna. De sista semesterdagarna spenderades i solen och jag njöt. Nu har man redan hunnit jobba i två veckor och att stiga upp tidigt känns inte så jobbigt längre. 

Jag är nu klasslärare för en årskurs 1. Så roligt att börja med en ny klass igen, även om min förra klass var fantastisk! Det känns lyxigt att i år ha en liten klass, endast 15 elever. Men å andra sidan har man ju då mer tid att lära eleverna så mycket mer. Man kan hjälpa och stötta de elever som behöver det. 

Härlig dag!

Även om det fortfarande är ganska varmt i luften, känns det att hösten är på ingång. Även om jag älskar sommaren, tycker jag att det är härligt med höst också. Jag är dock ganska säker på att jag inte kommer säga samma sak i november. Men det tänker jag inte på just nu. Jag tar det då. 14 kommentarer:

 1. Läst just om detta men blogg och instagram i Linda Hörnfeldt bok. Så komiskt att jag läser din blogg nu haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner inte till Linda Hörnfeldt. Vad är det för en bok hon har skrivit?

   Radera
 2. Ja ibland har man inte samma bloggintresse. Ibland måste man bara ta en paus från det hela 😊 vilka härliga bilder . Ja jag tror nog hösten är på väg tråkigt nog

  SvaraRadera
 3. Det går i vågor det där tycker jag. Men visst har IG blivit stort. Kul med en ny, lite mindre klass.
  Jag tycker verkligen det känns som att hösten är här.

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med dig angående blogga och insta :D ! Tycker faktiskt Instagram är lite roligare ! Men jag älskar även att blogg men det tar lite tid för mig med att uppdatera ibland ,:)

  SvaraRadera
 5. Skönt att njuta av sommaren. Det känns som att det är avslutet av den nu. Sensommar i luften. Mitt bloggande går också upp och ner men tycker också det är kul att dokumentera och kunna titta tillbaka om några år 😊

  SvaraRadera
 6. Håller med dig om det. Känns som bloggandet håller på att försvinna lite. Tråkigt, då jag verkligen gillar detta.

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med en ny klass😊 tycker att bloggar håller i längden mer än Instagram gör men det återstår att se hur det blir

  SvaraRadera
 8. Alltså blogginlägget går ju si kov, förvisso bloggar alltid jag, men för mig är det mer så nu att jag har inte intresset att besöka bloggar tillbaka då det tar så mycket tid, men man beh ju för att ens blogg ska vara rullande hela tiden

  SvaraRadera
 9. Kan nog vara så att man tappar intresset för bloggen efter ett tag men roligt med en ny klass

  SvaraRadera
 10. Ja ibland har man inte så mycket tid över till att blogga.

  SvaraRadera
 11. Men så kul att börja med en ny klass va kul för dig :) håller tummarna att de går hur bra som helst :) ja jag älskar att blogga men ibland blir de mindre inlägg osv men de beror på de skift jag jobbar just nu :/

  SvaraRadera
 12. Jag håller på med min blogg men jag känner att tiden inte riktigt har räckt till att kika in hos andra. Skall se om jag kan bli bättre på det.

  Idag var det betydligt svalare mot vad det har varit så får väl se hur varmt det blir i veckan. Håller med dig att det känns som hösten är på ingång blir så mycket mörkare på kvällen och snabbt.

  Ha en bra dag, Vicki

  SvaraRadera
 13. Hej, oj vad länge sedan jag var här hos dig! Jag bloggar heller inte lika mycket, men kan inte släppa det helt. Vill inte. Bloggen är mitt minnesarkiv och hobby haha 😂 Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera