torsdag 3 augusti 2023

En plats att älska!


Jag har under en längre tid önskat att få åka till Bruket i Wiared. Det tar inte så lång tid från oss att åka dit, så det är inte omöjligt att få till en resa dit. Bilresan tar inte mer än kanske 40 minuter. Hur som haver, så kom jag iväg dit i förra veckan.

Glamping

Vilket drömställe!! Hit vill jag definitivt åka igen. En dröm skulle vara att övernatta i ett av de fina tälten där.  Det såg otroligt mysigt och avslappnande ut.
De hade en trevlig butik, som sålde fantastiska saker till hemmet. Det fanns mycket som föll mig i smaken, men eftersom det antingen var för dyrt eller antingen var något jag inte behövde, då blev det inga inköp. Men ibland är det trevligt att shoppa med endast ögonen också.

Vilka mysiga omgivningar!


De hade mycket gott att äta. Det fanns gott om plats och man kunde välja att äta under bar himmel, i skugga eller under tak. Min pulled park-burgare med pommes smakade riktigt gott. 
Efter maten gick jag till Brukets glassiga buss. Där såldes det glass från Lejonet & Björnen. Vem kan motstå sådan glass?

Hit är också fyrfotade vänner välkomna, så nästa gång kommer jag ta med Balder. En solig höstdag, kommer jag återkomma hit med både hund och make. Det tror jag att de båda kommer gilla!

7 kommentarer:

 1. Verkligen ett ställe att tycka om, så mysigt och somrigt. Samt Balde fina Balder hur gamal är han nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Balder har hunnit bli 8 år.

   Radera
 2. Åh, det verkar ju vara ett supertrevligt ställe! Tälten såg ju riktigt mysiga ut. ^^

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart ställe! Jag älskar att gå omkring och shoppa loss med ögonen jag också! Maten ser riktigt god ut och vem kan som sagt var motstå glass från Lejonet & Björnen! Hoppas du får en riktigt fin fredagskväll! Kramar 💖

  SvaraRadera
 4. Det verkar ju vara en helt underbar plats!! :)

  SvaraRadera
 5. Mysigt med en tripp till ett ställe du velat åka till länge! Hoppas även stället faller din hund samt make i smaken också ☺️

  SvaraRadera