fredag 6 januari 2012

Vilken primer!


Nu är inte min erfarenhet av primers särskilöt stor överhuvudtaget, men jag tycker ändå att The Body Shops SKIN PRIMER MATTE IT känns fantastisk! Jag blir gärna blank på visa delar av ansiktet och här mattar denna primer ner otroligt, Jag blir alltså inte så blank i ansiktet av den. Toppen! Den upplevs heller inte kladdig. Primern fungerar också som underlag för smink.  När jag har använt produktern mer, så kan jag ge en mer utförligare recension.

Vilken primer rekommenderar du?

20 kommentarer:

 1. vad gott! ^^

  Sv: tack så jätte mycket :D Tack detsamma! ^^ Varför inte, följer dig nu :)

  SvaraRadera
 2. Jag har använt primers från elf, lumene mfl, men tycker ingen funkar :( blir lika glansig efter 2-3 timmar ändå. Men ska prova ett puder från MAC som tydligen är sjukligt bra och då kanske jag slipper primer helt :)

  SV. Tack tack :D

  SvaraRadera
 3. sv: hehe aa det är ju det ;)
  allt bra med dig?
  Kram!

  SvaraRadera
 4. sv: Jaa visst är det fint, kan verkligen piffa upp en look helt!
  Jag har inte använt någon mattande primer jag gillar de med lyster bättre. Dock ett billigt alternativ till ögonskuggeprimer är Eyelid primer från ELF som jag tycker funkar super bra!

  SvaraRadera
 5. Sv: ja baconsåsen med pasta är både lätt och god :-)

  Jag kör med Lumenes primer nu men gillar nog eg. Elfs mer. Har rätt torr hy och tycker den har en nice konsistens.
  Kör med ett mattande puder från Isadora också ovanpå foundation, funkar bra .

  SvaraRadera
 6. sv; haha aa ;) , tack och kul att du tycker det ! :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 7. - vad glad jag blir att någon uppskattar de, tack själv :)

  SvaraRadera
 8. Sv: Var inte så svårt att lista ut!!
  Tack detsamma..

  SvaraRadera
 9. Sv; Tack så mycket! Jobbar ju halvtid som fotograf :P

  SvaraRadera
 10. Åh den ska jag testa nästa gång! :D Har inte testat någon som jag är supernöjd med faktiskt.

  SvaraRadera
 11. tjena, fin blogg du har! Allt bra med dig?

  SvaraRadera
 12. Använder ingen primer ;)

  Ja det är kul att man lyckas, när man spelar lite som jag :)

  SvaraRadera
 13. sv; Nu blri pappa glad när du säger så :D.

  SvaraRadera