lördag 7 januari 2012

Semledags


I torsdags, så stannade vi en stund i Halmstad på vägen hem. Bland annat besökte jag The Body Shop och min man klippte sig hos en frisör som vi passerade. Han blev jättefin i håret! Vi gick också in i ett jättemysigt café, som jag fann vi min iPhone (hur kunde jag klara mig innan den fanns?). Cafét hette iallafall Skånskan. Där tog jag mig en Rocky Road, en sådan smaskig dryck!, och jag åt min första semla för året. Jag tror aldrig att jag har ätit en semla så tidigt något år tidigare. Gott var det iallafall!

Har du käkat någon semla i år än?

19 kommentarer:

 1. sv: jaaa, han är världens finaste! :roll:
  åh vad gott med semla! jag har inte käkat någon semla iår än, brukar bara äta det runt semledagen :)

  SvaraRadera
 2. Svar: Tack!

  Jag käkade saffranssemla lite innan jul .. det var gott =)

  SvaraRadera
 3. Inga semlor här än.. :P

  Jag har sökt ett jobb och återkopplat på några tidigare sökta jobb.
  Jag har också hört av mig, till omvårdnadsutbildningen.
  Ligger bara på reservplats än så länge, men dem kommer att ringa/maila om jag blir intagen :)

  SvaraRadera
 4. Svar på din fråga hittar du i våran blogg, väldigt trevlig blogg du har.

  SvaraRadera
 5. OJ, semlor redan? Fast dom börjar ju tidigare och tidigare med dom. Jag brukar nog inte äta semlor förrän 'semmeldagen' närmar sig. Gärna små som en munsbit - då kan man ta två :)

  God Fortsättning på nya året.
  Kram

  SvaraRadera
 6. nämen åh vad gott!

  tycker också det är finare utan rosetten :)

  SvaraRadera
 7. jag har precis gjort klart mina choklad doppade jordgubbar! :D

  SvaraRadera
 8. Ja det är det.. Men det där ser gott ut du! :)

  SvaraRadera
 9. fin och trevlig blogg du har. Svaret på din fråga finner du i våran blogg:) hoppas du får en trevlig lördag.

  SvaraRadera
 10. Svar: Nu förstod jag inte din fråga? Varför kan du inte lacka med vilken nyans du vill pga fransk manikyr? För att den förstörs när du tar bort lacket? Eller har du fransk manikyr gjord på naglar gjorda på salong? Typ akryl eller dylikt? *tröööög* :)

  SvaraRadera
 11. åh vad gott, semla, det va ett tag sen... saknar! Nu blev jag frestad haha ;D

  tack för kommentarerna!

  SvaraRadera
 12. Åh! Det där ser ljuvligt ut!!

  Kramar

  SvaraRadera
 13. Hoppas du kommer in på omvårdnadsprogrammet om du nu inte får något jobb! Det måste vara trist att bara gå hemma.

  SvaraRadera
 14. Visst ser semlan ljuvlig ut?!

  SvaraRadera
 15. Mina naglar är förstärkta med akryl och jag har också fransk manikyr. Det är gjort på salong. Naglarna blir inte förstörda av nagellack. Men jag tycker att det kanske ser konstigt ut med t.ex. röda naglar på, när man kan se den vita kanten som blir pga av naglens lite tjockare kant. Eller? Är det bättre att ta ett ljust nagellack, så skillnaden inte blir så stor?

  SvaraRadera
 16. Sv: Javisst, kunde ju inte låta bli när man såg dom i affären;D

  SvaraRadera
 17. Oh himlans vad gott med semla!

  sv: Hahah, det är lite halva grejen med mina matinlägg ;)

  SvaraRadera
 18. det såg himla smarrigt ut med semla :-)...själv har jag inte smakat någon än
  ha en skön söndag!!
  kram Åsa

  SvaraRadera