fredag 31 augusti 2012

Imorgon


Det är härligt med helg!! Jag älskar mitt jobb, men jag kan inte förneka att det är skönt med helg! Jag ska dock upp tidigt i morgon. Min man ska delta i ett cykellopp i Varberg och jag ska följa med. Jag kommer att agera som fotograf och som bagageväktare. Vädret verkar lovande i morgon. Hoppas väderprognosen håller vad den lovar. Sol tackar man ju inte nej till! Synd att det inte blir någon sovmorgon, men sömn kan man ju ta igen senare.

Ha en trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Åh helg, haft så mycket att göra denna veckan att jag redan glömt att det är fredag! :)
  Fin blogg!

  SvaraRadera
 2. Då får vi hålla tummarna för din man imorgon:)
  Heja heja.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en fin dag ❤ Följ gärna mitt lilla liv från Los Angeles

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack, maten smakade riktigt gott!

  Jag trivs sjukt bra med den nya bloggen, inget krångel och ingen kossa som är på rymmen som hos blogg.se , men den gamla ligger kvar ännu, får se hur jag kommer göra i framtiden, men just nu känns det kanon bra!

  SvaraRadera