torsdag 30 augusti 2012

Inget särskilt

Inget särskilt har hänt. Inte idag heller! Ibland önskar jag att jag hade levt ett mer glamourösare eller spännande liv än vad jag gör. Då hade jag haft så mycket mer att berätta om här på bloggen. Att berätta för mycket om mitt lärarjobb kan jag inte och det vill jag inte heller. Jag tror inte heller att det intresserar mina läsare något särskilt. Att använda bloggen som en dagbok är ju ganska enkelt och roligt. Mina vardagar ser oftast likadana ut, så inte ger sådana inlägg er läsare någonting. Det kan ju upplevas som tjatigt att man skriver nästan samma sak varje dag. Kanske är det dags att byta liv, men hur? Och för vems skull? Jag stormtrivs med mitt arbete, så där existerar ingen förändring. Byta fritidsaktivitet? Ja, kanske. Eller bli kompis med en kändis? Eller utföra olika utmaningar? Som t.ex. en dag bergsklättring, en dags hoppa fallskärm, en dag sy korsstygn och en dag baka bröd i stenugn. DÅ hade jag haft mycket att dela med mig av här på bloggen.


Jag måste avslöja att jag har tränat idag. Inget ovanligt med det. Det har jag ju berättat om andra gånger. Men jag kan ju i alla fall spetsa det hela med att jag faktiskt kikade lite på Expedition Robinson under tiden jag satt på motionscykeln och kämpade, Hörlurarna satte jag aldrig i, så jag fick nöja mig med stumfilm.Spännande! ;)
I för övrigt blev inte träningen särskilt rolig idag. Jag hade glömt träningsdojjorna hemma. Visst, man kan träna på de flesta maskinerna utan skor, men det blir ändå inte detsamma. Fothållarna på roddmaskinen blev för stora för mig och mina minifötter utan skor. Träna på crosstrainern utan skor kändes heller inte skönt. Jag gav inte max idag på grund av det här.

Jag har även varit ute med min älskade hund idag. Ett lass med hundgodis inköptes till honom idag. Det är han värd. En burk Glucosamin köptes också. Den burken är han inte särskilt intresserad av. Hans matte blandar pulvret med resten av maten, så han märker inte att han får i sig det. (Intresseklubben antecknar).

Tack för idag!

8 kommentarer:

 1. Jaaa visst är jag hihi... särskilt när man läser (i) 13 timmar... ;)

  Du hade fått kört marklyft till exempel för det gör man gärna i strumplästen om man inte har riktiga lyftardojjor... :)

  SvaraRadera
 2. Ja jag får en legitimation som undersköterska. Jag får ut det mesta av denna utbildning. Massvis praktik och massvis av studier :)

  SvaraRadera
 3. Som sagt för vems skull skulle man leva glamorösare?
  Jag tror att det människan vill och behöver är ett trevligt harmoniskt stabilt och tryggt liv i kärlek.
  Allt annat är nog substitut om man inte har det där stabila?
  Nä! Njut av din tråkiga vardag :D
  Eller...jag fattar att folk är olika... En del vill och orkar gå på fest flera gånger i veckan och mellan det hoppa fallskärm... Men ditt och mitt liv är inte på något sätt tråkigare och sämre så länge du och jag mår bra i det!

  SvaraRadera
 4. Ett sådan klok kommentar!! Jag är nöjd med mitt liv och vill inte förändra någonting alls. Men om man tänker bloggmässigt, så har jag inte så mycket att bidra med bloggmässigt. Se på Blondinbella t.ex. Jag kan inte inte skriva så mycket om jobbet, även om det är just det man brinner för. Sedan älskar jag ju min man och min hund, men det känns uttjatat, Dock tröttnar inte jag precis, men ens läsare kan ju tröttna.

  SvaraRadera
 5. Håller med!! :D

  SvaraRadera
 6. Vad är det för app du använder för att få dessa coola bilder?

  SvaraRadera