fredag 19 oktober 2012

Äntligen fredag!

Jag vill så gärna!! Men det går så tröööögt. Man blir nästan frustrerad. Vad ska man skriva om egentligen? Jag vill ju blogga, men ibland känns det som att man mer eller mindre klämmer fram något bara för att en uppdatering ska ske. Det är tydligen ganska vanligt med påhittade blogginlägg. Det hade ju kanske varit något, men varför bara hitta på något som inte stämmer. Att bli en bloggprovokatör som Hanna Widerstedt skulle jag aldrig kunna bli, Varför provocera bara för att locka till sig en massa läsare?

Hur som helst, är det otroligt skönt att det är helg. Jag har någon lightversion av förkylning i kroppen. Vaknar med halsont, men det försvinner senare på förmiddagen. Jag känner mig lite slö i kroppen. På jobbet  hade jag nog kunnat somna på en soffa mitt bland barnen. Så kändes det idag. Det blir en lugn helg. Jag får nog hoppa över träningen, som det känns just nu. Hoppas jag kan bli en träningsflitig myra snart igen!  På söndag kommer vi fira pappa som har fyllt 75 år i veckan. Än så länge är det det enda som är inplanerat. Så skönt.

Ha en skön helg!

9 kommentarer:

 1. Tror inte det och även färgblinda verkar det som haha. Nu kikar jag runt på efter en ny jacka men alla som jag vill ha är jue så dyra. :S

  Men jösses orkar folk verkligen sitta och hitta på saker! :O

  SvaraRadera
 2. Om jag med hade kunna få ha en sån skön helg =)

  SvaraRadera
 3. Ja ibland är det riktigt svårt att komma på något att blogga om.. :/

  SV: Åh tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 4. Nä, det är inget att sträva efter att bli som henne!

  SvaraRadera
 5. Tycker att du kan skriva om Yambo!

  SvaraRadera
 6. Hej

  Kan du inte vara jättegullig och rösta på mig i en tävling
  krävs bara att du går in och sen trycker "Gilla"


  Tack så jättemycket :) Mjauu

  SvaraRadera
 7. Just så är det ibland - svårt att veta vad man ska skriva! Och nä, hitte-på-inlägg känns ju konstigt och ännu värre att bara provocera.

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 8. Ja ibland tryter fantasin :|
  Ha en skön lördagkväll :D

  SvaraRadera
 9. Ja inte kan man tvinga fram ett blogginlägg, lika lite som att provocera.

  SvaraRadera