lördag 20 oktober 2012

Den här dan


Jag vaknade med en förkylning och jag kände mig torr i munnen. Sakta vaknade jag upp till liv. Lördagsvädret innebar regn. Hur många dagar har det regnat denna vecka? Jag har tappat räkningen. Min man jobbade idag och tyckte det var trist att inta frukosten själv. Efter hundpromenaden bestämde jag mig för att inta frukosten på det mysigaste cafe'et på orten. Jag tog med mig en bok och jag satt där säkert i två timmar. Så mysigt! Efteråt stack jag till skoaffären för införskaffa sulor till mina nya boots. Väl hemma fick jag ett ryck. Jag tog itu med både diskning och dammsugning.
Middagen är intagen och det blir hemmamys med älsklingen.

4 kommentarer:

 1. Har haft det så bra på praktiken idag och du har haft det bra med ser jag=)?

  SvaraRadera
 2. Fina Yambo!!! Med den gyllenfärgade vackra pälsen och sitt uttrycksfulla kroppsspråk behövs egentligen inga ord för att han skall berätta om sig och sin vardag.
  Tror vi är många som uppskattar Ditt engagemang i hunden och gärna tar del.Han värmer och skapar glädje. Går rakt igenom skärmen. Så, vad jag vill säga är, gärna mera YAMBO.

  Karin i Landvetter (tycker mycket om hundar men saknar egen)

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med långfrukost på cafet!

  SvaraRadera