måndag 15 oktober 2012

Vacker sololåt!Hade jag gift mig idag, så hade jag valt denna låt som solosång. Visst är den vacker?! Jag ångra dock inte de låtar vi hade (Älska mig för den jag är med Ainbusk och För kärlekens skull med Ted Gärdestad)

12 kommentarer:

 1. Underbar låt.

  Jaså? Inte ens mot en iPhone5 som alla säger är så bra? :)

  SvaraRadera
 2. Jag kanske inte har råd med en iPhone 5 just nu.

  SvaraRadera
 3. Okey. Kör du på kontant-kort eller abbonemang? :)

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med, vacker låt!

  SvaraRadera
 5. Självklart abonnemang!

  SvaraRadera
 6. Sv: Det tyckte jag med =). Det samma!

  SvaraRadera
 7. Har du inte ett abonnemang där man kan byta sin mobil om man vill? Eller är det bara ett vanligt abonnemang? :)

  SvaraRadera
 8. Jo, jag kan byta. Men varför? Jag gillar den jag har.

  SvaraRadera
 9. Nej jag bara hör mig för, om jag ska byta mobil, om jag ska ta ett nytt abonnemang eller om jag ska köpa mobilen direkt.

  SvaraRadera
 10. Otroligt vacker....
  /Kram från mig i Höstsolen!

  SvaraRadera
 11. Den är superfin! Jag och min syster sjöng den när vår mamma gifte sig för några år sedan. Passar perfekt på bröllop! :)

  SvaraRadera
 12. Jag och Per hade också "älska mig för den jag är" på vårt bröllop. Vi hade även "det vackraste" med Cecilia Vennergren. Men det är klart att det kommit en hel massa bra låtar efter det som man kanske skulle valt i nuläget. Men de låtar vi valt är ju de som står för vårt bröllop/förhållande liksom. Precis som du säger. De nya låtarna får man göra till sina egna med romantiska saker.
  <3

  SvaraRadera