lördag 3 november 2012

Denna lördag


Dagen startade med ett träningspass på gymmet.


Jag kunde inte låta bli att gå förbi Bokia och köpa denna bok. Det återstår att se ifall den är så bra som alla påstår. Först måste jag läsa ut den bok jag håller på med.På väg hem passerade två älgar vägen. Så mäktigt att se på så nära håll. Bilden är tagen genom bildrutan och älgarna hade bråttom. Därför är bilden i sådan dålig kvalité.I för övrigt har det regnat hela dagen. Så trist bara det. Dessutom har det varit en låååång arbetsdag för min älskade man.
Nu väntar Så mycket bättre.

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag :)
  Så mycket bättre här med :)

  SvaraRadera
 2. Ha ha, skön bild på älgarna... tur att det gick fint!!

  SvaraRadera
 3. Oj,vilket Älgfoto...coolt!
  Här har det vart sol & lååång dag för min älskling mé 12 timmarspass :(
  Men nu ikväll har vi myyyyyyyyyst/Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Boken är skitbra!Precis som jag skrev på Instagram;)
  Kika in hos mig har börjat med veckans klipp;) Först ut är en palette med 77 ögonskuggor!

  SvaraRadera
 5. Hej sötis!
  Har just nu frågestund på min blogg, så ställ gärna en fråga eller fler (:

  Kram ~ www.nattstad.se/thessys

  SvaraRadera
 6. Hej där,

  Nej, inte små OPI men däremot små Essie om det vore något;) Håll utkik emellanåt har ju börjat med veckans klipp i min blogg nu, hoppas det gillas;)

  SvaraRadera