lördag 3 november 2012

ValpbilderDet är svårt att fatta att Yambo har varit så här liten. Visst är det skönt med en vuxen hund, men ibland kan man sakna valptiden och tiden man faktiskt enkelt kunde lyfta honom. Idag kan man inte ha Yambo i knät. Dock är det skönt att slippa böja sig för att klappa honom. Med sina 69 cm i mankhöjd slipper man det.

15 kommentarer:

 1. Svar: Hehe!!

  Knappt! Min gudsons mamma har jag kontakt med lite då och då, men det är inte ofta. Jag har tre av vännerna på facebook, men jag har pratat med en av dem vid två tillfällen och träffat henne tre ggr på 1.5år.. Så kontakten är inte riktigt som den var före jag gick ifrån Andreas. Det är tråkigt att det blev som det blev ärligt talat men egentligen bryr jag mig inte så mycket nu. Jag vet vad Andreas går för och väljer dem hans sida så är det upp till dem.

  SvaraRadera
 2. Jag e ingen valpmänniska, men visst är de söta de små :D

  SvaraRadera
 3. Haha ja, det är häftigt hur mycket de växer och utvecklas :) Jag kan knappt förstå att min katt varit så liten som han var när vi hämtade honom och han är inte ens ett år än.

  SvaraRadera
 4. Vilken sötnos =)

  Ja jag älskar min jacka!

  SvaraRadera
 5. Naw....Sååååååååå söt :D
  /NoooooooooosPusssssss från mig!

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är valptiden både ljuvlig och krävande - snart är det dags för mig igen! :P

  SvaraRadera
 7. Dom är ju otroligt söta som små=))

  SvaraRadera
 8. Trist att tappa kontakten!

  SvaraRadera
 9. Visst är dom?

  SvaraRadera
 10. Visst är han söt?!

  SvaraRadera
 11. Om...
  Svarar dig här ang mina älskade katter så finns inlägg här
  * http://frunsblogg.blogspot.se/2012/05/sa-ledsen.html

  /Kram

  SvaraRadera
 12. OH, vilken härlig valp! Klart han är fin som stor också...... Vilken ras är det? Ha det fint! :)

  SvaraRadera
 13. Fina bilder på Yambo som liten!

  SvaraRadera