måndag 19 november 2012

Måndagen vecka 37

Jag kan inte bjuda på några roligare bilder idag, tyvärr. Det har varit en alldeles vanlig dag och det har inte hänt någonting särskilt. Det har dock varit en trevlig arbetsdag, vilket det också alltid brukar vara. Inte ens där har det varit någonting annorlunda.


Efter arbetsdagen åkte jag hem, för att rasta hunden. Sedan blev det en tur till XXL i Sisjön. Maken skulle införskaffa sig nya cykeldojor. Jag passade på att granska deras utbud av träningsväskor. Den jag har vill jag byta ut, för den är inte särskilt fräck längre. Tyvärr hittade jag ingen väska jag ville ha. Jag kom tomhänt därifrån.


Jag var hungrig redan innan jag åkte från jobbet. Som hungrig person kan jag inte fokusera på något annat än att få i mig ny energi. Ingen var gladare än jag, när vi slog oss ner och intog oss av den goda asiatiska buffén. Nu är jag mätt och belåten och jag börjar bli trött. Jag tror jag kommer sova gott inatt.

21 kommentarer:

 1. Vad gott ;)

  Ha en fin vecka du med.

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte hittade en passande väska. Men den där maten ser ju iallafall riktigt god ut.
  De flesta dagar är ju ofta ganska vanliga. Men det är ju inte helt fel det heller.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kolla på en ny träningsväska någon annanstans. Jag vill vara helnöjd, när jag gör mina inköp.

   Radera
 3. Gott! :)
  Och du - i dag hittade jag jultvålarna på Maxi. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul att du fann tvålarna på Maxi. Jag letade efter jultvålarna där, men jag tror att de inte har samma sortiment på alla Maxi.

   Radera
 4. Åh vad gott det ser ut!

  sv: Åh tack så mycket, vad glad jag blir! :)

  SvaraRadera
 5. Roligt du är med
  Jaså du har ny blogg, vad kul med förändring
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma blogg egentligen, men jag bloggar numera på blogspot istället för wordpress.

   Radera
 6. Det kan bli så ibland det händer inget särskilt

  ha en trevlig vecka och sov gott

  SvaraRadera
 7. Gottt! Kika gärna in hos mig och lämna ett litet spår också :)!

  SvaraRadera
 8. Mumms ser riktigt gott ut/Kram

  SvaraRadera
 9. Vanliga dagar är inte så dumma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de är de faktiskt inte. Jag får hålla med dig om det.

   Radera
 10. Utan mat i magen går det inte att tänka många tankar rätt för mig! vad gott det ser ut! Skönt att äta ute ibland:)

  Tack för din fina kommentar!

  SvaraRadera
 11. Ibland kan det vara riktigt skönt med helt "vanliga" dagar :-)
  Så gott med asiatiskt!
  Hoppas du har en bra onsdag
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vanliga dagar är inte så dumma ändå. Asiatisk mat är verkligen god!

   Radera