tisdag 20 november 2012

Nu funkar det!

Efter hjälp, så pekar min gamla domänadress mot min nuvarande blogspot-blogg. Jättekul att det fungerar nu! Hade det inte varit att adressen hade varit min, så vet jag inte om jag hade valt att peka den mot den här. När jag skafade mig en blogg 2006 borde jag ha valt ett annat namn, men nu känns det som att jag är Junitjej i bloggvärlden. Det är svårt att döpa om sig. Tänk om Blondinbella eller Kissie skulle byta bloggnamn. Det funkar ju inte. Eller? Man har ju också registrerat sig på Bloglovin som junitjejen.se. Byter man adress, så förlorar man ju sina prenumeranter och de hittar mig kanske inte.
Bjuder här på en gammal bild på min man och på vår hund, som sitter och spanar.

25 kommentarer:

 1. Kul att det funkar! Nu hittar man dig lite lättare.
  ha en bra kväll.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev glad över att det gick att peka domännamnet till den nya bloggen.

   Radera
 2. sv. den verkar vara bra. det är bra storlek på texten med och de gillas. boken handlar om hennes liv och bloggvärlden

  SvaraRadera
 3. Härligt att det funkar!
  Snyggt blev det. Gillar du blogger bättre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min förra blogg var en wordpress-blogg (vilket var toppen!) låg på ett webhotell med mycket plats och många möjligheter, som jag själv inte kunde råda över, då jag inte kan css-språket. Blogspot kan jag på något sätt enklare styra över. Bloggdesignen kan jag själv justera, men jag skulle gärna vilja ha hjälp med att designa en fin header.

   Radera
 4. Ja, Junitjej det är du det. :)
  Kul att det fungerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu bloggar vi ju båda på blogspot.

   Radera
 5. Ja det där med att välja sitt alias är ju inte så lätt för visst kan man tröttna med åren. Men det är nog så du skriver, svårt o byta efter en lång tid när det redan är inrutat, Junitjej låter positivt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Junitjej låter kanske positivt, men jag tycketr det lite fjortisaktigt. Men nu är det svårt att byta bloggnamn efter så många år.

   Radera
 6. När jag bytte adress så mailade jag bloglovin - då flyttade de över mina prenumeranter. Det kan du kanske göra :D Bra att adressen fungerar nu! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde likadant! Jag fick snabbt hjälp av Bloglovin.

   Radera
 7. Och jag är också på blogspot nu för tiden ju...och jag bytte ju faktiskt namn...men min blogg har ju aldrig varit direkt stor...
  Borthy härstammade ju från mitt förra liv och efternamn men nu med nytt liv, ny man och snart nytt namn så kändes det som om, när jag ändå behövde byta ställe att blogga på att jag lika gärna kunde byta till mitt nya namn...nästan :-)
  Det här blir bra ska du se Junitjej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig helt om du ville byta bloggnamn. Hade jag skapat en blogg för första gången idag, så hade jag aldrig valt namnet Junitjej.

   Radera
 8. Ja, det är inte helt lätt att bara byta blogg och bloggnamn så där! :)

  SvaraRadera
 9. Precis....Härligt att det fungerar & vilket otroligt sött Foto ♥
  /Kram

  SvaraRadera
 10. nä, det går nog inte att bara byta hur som helst... ;)

  SvaraRadera
 11. Har man haft ett och samma bloggnamn så länge så är det svårt att byta ja, men junitjejen är ju rätt så rart ändå:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att byta bloggnamn är verkligen inte så enkelt! Det är som att man skulle byta bort sitt riktiga namn. Det går ju inte!

   Radera
 12. På bloglovin kan man bara ändra till sin nya, det är inte så svårt.

  SvaraRadera
 13. Åh mysig bild!!Fick ditt mail jag får sakerna i början av Dec fick jag besked om idag. De har fullt upp såhär innan jul;)
  Jaaa hoppas lille Alfred får sin önskelista uppfylld;)

  SvaraRadera
 14. Sv: Javisst är den katten fin, han är en Sibirisk katt.

  Fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 15. Åh vilken fin bild! Och vilken härlig blogg du har! Så glad jag blev att du kikade in hos mig:) Tack för det! Kram till dig :)

  SvaraRadera