onsdag 9 januari 2013

Nagellack


Nya nagellack

Härligt! Här tar jag ut våren i förskott. Vår för mig innebär nya härliga färger på naglarna.Jag har dessvärre nagellack kvar sedan länge. Jag tror minsann jag har små flaskor från 2008. Jag har svårt att göra mig av med dom, men visst blir nagellack dåliga efter ett tag?

Mina nya nagellack är från Depend. Jag tycker att storleken på flaskorna är perfekta! Inte för stora, så att man hinner tröttna på färgen, när flaskan ändå fylld till kanske 3/4. Jungle Jade och Blue Heaven är namnen på just det vänstra och det högra nagellacket.


Ni kanske läste här att jag var nyfiken på Shellac. Att testa att göra detta själv är inget jag själv skulle vilja testa. Jag tror absolut inte att jag skulle lyckas med detta. Det känns dumt att pröva.

32 kommentarer:

 1. Jo det brukar dom bli. konsistensen blir segare..

  SvaraRadera
 2. Jaha..gellack. jag tänkte att shellack var nåt jag missat. Jag har inte testat gel. Jag byter lack och mönster för ofta. ..

  SvaraRadera
 3. Jaha..gellack. jag tänkte att shellack var nåt jag missat. Jag har inte testat gel. Jag byter lack och mönster för ofta. ..

  SvaraRadera
 4. Tack för din anmälan, jag kommenterar här när vinnarna koras :)

  SvaraRadera
 5. Jag önskar verkligen att jag kunde ha fina naglar men det är liksom inte min grej. Målar lacket utanför och kan bara inte fila dem så att de blir snygga. Däremot när mannen gör dom så blir det toppen:)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga våriga färger =)

  SvaraRadera
 7. Även jag tycker att de är bra storlek på flaskorna, och det mesta är depend i mitt skåp :)

  SvaraRadera
 8. Önskar verkligen att jag kunde bära nagellack! Men mste sluta bita först..

  SvaraRadera
 9. önskar dig en fin dag! kram :)

  SvaraRadera
 10. SV: Verkligen...
  Åh, jag har det blåa nagellacket på mig just nu, så fint!

  SvaraRadera
 11. Vinnarna av dagens blogg har lagts ut nu!
  Vann du inte?.. Det är lugnt, tänk om det var du som var 4:a! Jag kommer självklart göra fler såna här tävlingar och då kanske det blir du som vinner!
  Och om det var du som vann... GRATTIS DU VAR EN AV DOM 40! :)

  SvaraRadera
 12. sv; hihi joo! men ni verkar inte ha så värst mycket snö i sverige? :) bor ju i finland så :)

  SvaraRadera
 13. Håller med om storleken på flaskorna.Jag skulle nog kunna tänka mig att prova på. Kram Anette

  SvaraRadera
 14. ♥ TÄVLING; VINN BAKTERIEDÖDANDE OLJA, BRA FÖR FINNAR, INSEKTSBETT, OCH ANDRA HUDIRRITIATIONER.
  ♥ TVÅ NYA TÄVLINGAR KOMMER UPP SNART,!

  hade vart skit kul om du deltog! Kram ha en suuuperbra helg!
  http://saandriiiee.blogg.se/

  SvaraRadera
 15. Jungle Jade lacket tycker jag är supersnyggt:)

  SvaraRadera
 16. jättefina färger! håller med om att storleken på depends nagellack är super.

  SvaraRadera
 17. Sv; Tack så mycket! :D Vad härligt det är när man får fynda hem lite nytt! :D Hoppas du haft en fin dag! Kram :)

  SvaraRadera