söndag 6 januari 2013

Slut på ledigheten

Så märkligt det känns. Man ser fram emot något så himla mycket och helt plötsligt är det över. Sovmorgnarna är slut för den här gången. I morgon är det dags att börja jobba igen. Jag har absolut ingen ångest för det. Jag stormtrivs verkligen på min arbetsplats, men jag kan inte förneka att det har varit skönt med lediga dagar. Min jul har varit underbar!

Jag har njutit av:

 • Sovmorgnar
 • Shopping på stan
 • God mat
 • TV-underhållning
 • Julfirande med familjen
 • Biobesök
 • Tylösandsvistelsen
 • Bara vara-stunder
 • Hundpromenader, såklart!
 • Träning
 • Lite solsken
 • Min man!
 • Skogsluften
 • Ljusa stunder!
 • Nyårsfirande med vänner
Det är studiedag imorgon, så det blir en arbetsdag utan elever. Skönt med mjukstart. Snart är man tillbaka i rutinerna igen och man har någonting nytt att se fram emot!

24 kommentarer:

 1. Skönt med mjukstart. Rutiner är ju ändå bra. Njut av sista ledigheten nu. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Lite lättare att gå tillbaka till jobb och vardag när man trivs;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det verkligen! Det är A och O. Trivs man, så utför man också ett bättre arbete.

   Radera
 3. är heller inte redo för den tråkiga vardagen än...samtidigt som det ska bli skönt med rutinerna:)

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte hålla med dig. Jag har redan provat jobba - två dagar, utan barn. I morgon är dom åter igen, dom små liven. Ska bli kul men jobbigt. Vi har så tokvänt på dygnet att det kommer bli tungt. Men det får gå. Vad är det? 11 veckor till påsk eller nåt sånt?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det ska bli kul att få möta eleverna igen på tisdag. Hoppas alla har haft ett skönt jullov!

   Radera
 5. Ooo,underbar "Njut Lista"
  /Kram från mig!

  SvaraRadera
 6. Du har iallafall de gött som är ledig så mycket , de är bra att va lärare ibland ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så mycket ledig är jag faktiskt inte. På min skola har vi ett annat avtal (40 h istället för 45 h). Det innebär att vi inte har några lov. Nu hade jag övertid att plocka ut, så det blev lite julledighet iallafall.

   Radera
 7. Låter som en härlig ledighet! :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad skönt det låter, jag har jobbat varenda vardag förutom i fredags då jag istället låg hemma med nässelfeber. Det har inte varit någon vidare julledighet med andra ord. (Att jag var i Florida i 2 veckor i november har man ju nästan glömt nu....)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jobbigt att du fick nässelfeber!! Mår du bra nu?

   Radera
 9. Samma här! Efter ett skönt jullov börjar jag jobba igen:-)
  Vi får väl se hur det känns i morgonbitti:-)

  Kram cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer säkert kännas trögt att stiga upp i morgon!

   Radera
 10. sv; Tack! Du med! :)
  Javisst vill jag göra ett bloglovin-byte! :)
  Följer dig nu och blev nummer 265.
  Säg gärna till när du följer mig med. ;)

  SvaraRadera
 11. Ja super roligt :D

  Tänkte tipsa om veckans blogg också. Kika in inlägget här :)


  http://bipolarsynvinkel.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 12. sv; Tack så jättemycket, vad glad jag blir!!

  SvaraRadera
 13. Du verkar ha haft en skön semester i alla fall. Måste vara härligt att vara lärare, med så många lediga veckor om året ;)

  SvaraRadera
 14. Åh så himla härligt med ledighet... synd att den är slut bara!

  SvaraRadera