lördag 5 januari 2013

Bredvid Nick Borgen


Jag fann denna gamla bild på mig (i mitten). Vilket vackert smajl! ;) Till vänster ser ni Nick Borgen. Vad killen till höger heter, vet jag faktiskt inte, men det var en som spelade tillsammans med Nick Borgen vid tillfället, då bilden togs. När togs då bilden? Jag tror det var någon gång hösten 2005 eller kanske 2006.Visst minns ni denna låt från 1993?! "We are all the winners" är en låt jag minns i alla fall. I kören sjunger friidrottarna Erika Johansson och Maria Akraka. Undra ifall detta var ett försök att slå genom musikbranschen.

31 kommentarer:

 1. Denna låten väcker massor med minnen hos mig. Jag vet att vi på ett läger (fotbollsläger) fick i uppgift i en tipspromenad att göra om denna låten till bästa hejaramsan. Känns som hundra år sen nu. Minst. :)

  SvaraRadera
 2. Oj va annorlunda du såg ut där :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag var yngre, smalare, hade längre hår och annan hårfärg.

   Radera
 3. Kul att du är med! Lycka till :)
  Hör av mig när vinnaren är dragen :)

  SvaraRadera
 4. sv; Jag brukar söka på google när jag ska ha en ny bakgrund....till exempel blommig tapet eller polka dots, rosa rutigt...ja det beror på vad man är ute efter ^^

  SvaraRadera
 5. åh så kul med gamla bilder =D

  tack:)

  SvaraRadera
 6. sv; tusen tack! skulle bli super glad om du röstade på mitt bidrag här innan 23.59 här: http://amandafoton.blogg.se/2012/december/finlisterna-i-fototavlingen-2.html#comment

  SvaraRadera
 7. Besök min bloppis där jag säljer helt oanvända kläder till otroliga priser! Bland annat en trendig klänning från Elise Ryan och ett par klackar med nitar. Skynda fynda!

  http://mytrashyourtreasure.blogg.se/

  SvaraRadera
 8. sv:
  Tack :) hoppas du har fått en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Yes! Jag hade säkert glömt av denna händelse om det inte hade varit för bildens skull.

   Radera
 10. tack så mycket :)
  härligt minne, låten är riktigt bra :)

  SvaraRadera
 11. tack så hemskt mycket!
  Blir så oerhört glad av din fina kommentar

  SvaraRadera
 12. Hihi ja den låten minns jag allt. Minns att typ alla gick och sjöng den för den satte sig lätt på hjärnan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst sätter sig låten på hjärnan!

   Radera
 13. Svar: Tack så mycket! kul att du gillar bilden! ♥

  SvaraRadera
 14. Joo, visst minns man den! Trallvänlig ;-)
  Vilka härliga bilder från Tylösand, i tidigare inlägg (även om havet ser rätt "ilsket" ut ibland)
  Brukar också lägga in bilder från Instagram ibland. Vissa blir ju ganska bra ;-)
  Så skönt att Yambo inte är rädd för smällare.
  Allt gott tiil dig :-)

  SvaraRadera
 15. Visst kan vi göra ett bloglovinbyte :) Jag följer dig nu :)

  SvaraRadera
 16. Sv; Följer dig med nu, blev följare 264 :)

  SvaraRadera
 17. Det är en låt som jag minns med värme och jag tycker fortfarande att den är bra. Kul att ha en sån bild som minne! Kram

  SvaraRadera
 18. Sv: ja det är så himla gott! :D

  SvaraRadera
 19. Svar: Ja, då hade vi kunnat träffats, men jag är glad att vara därifrån :)
  Hehehe.. I fredags åt jag inget godis även om vi "fick" det.. tog lite marängsviss bara. Igår var vi i fbg på kalas och då tog jag bara några kakor istället för en av varje och så en bit tårta och lite godis på kvällen. Inget annars. Känner mig rätt stolt!

  SvaraRadera