onsdag 20 februari 2013

Hoppas att...

...detta ögonbrynsserum funkar! Mina ögonbryn är inte särskilt täta. De är dessutom ganska ljus, men brynen kan man ju färga. Jag vill ha fylligare ögonbryn och kommer nu att testa Xbrow som jag beställt från Xbeauty. Om 4 veckor ser vi hur brynen ser "snyggare" ut.

18 kommentarer:

  1. funderar också på att testa detta, hoppas det funkar! :)

    SvaraRadera
  2. Jag väntar med spänning. Kram och lycka till // Anette

    SvaraRadera
  3. Hoppas den är så bra som den verkar =D

    SvaraRadera
  4. Spännande:-)!! Lycka till!

    SV: Ja...det är underbart med lov! Just nu är jag glad över mitt yrkesval!

    Kram cecce

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår dig. Saknar det gamla avtalet på det sättet.

      Radera
  5. jag vet inte hur mkt resultat just xbrow ger men xlash är jättebra iaf :) och de säljs ju av samma "bolag/företag" så ja hihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med dig om att xlash är bra. Jag har testat det också.

      Radera
  6. Hej! Kul att du titta in till mig.
    Ja, tänk om man kunde förstå vad de små liven vill och tänker. Han kom och tänkte lägga sig och tugga på ett ben bredvid mig mitt i natten men den gick inte!! Har svårt att sova bara han vandrar runt, behöver inte tugga också. :)

    Ha en toppen dag!
    kram Kia

    SvaraRadera
  7. Himla sugen på att testa Xlash faktiskt!

    SvaraRadera
  8. Spännande, hoppas på en rapport längre fram då!

    SvaraRadera
  9. Jag har använt den här ett par veckor nu och inte märkt någon skillnad än :/ Hoppas det funkar för dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas verkligen att det funkar för mig!

      Radera
  10. Och idag har jag tatuerat mina ögonbryn. För andra gången. Det var 5.5 år sen sist. Jag vart jättenöjd förra gången och blir det absolut denna gången oxå. När man blir gammal minskar håren...när jag var ung hade jag ganska buskiga bryn och fick noppa o färga hela tiden. Nu är det tvärtom. Kan det inte stanna nånstans på mitten?

    Iallafall, Katarina (sjuksköterska) och lång erfarenhet gjorde denna gången brynen liiiite mer fylliga. Hon tatuerar strån och jag lovar att det ser 100% naturligt ut. (INTE som några jag sett som fått tatuerat som ett tusch-streck).

    1500 kr kostade det. Känns så bra! Jag kan rekommendera Katarina J på...ja, vad heter det nu då...nåt på Q, Storgatan 23 i Gbg.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det inte väldigt ont att tatuera ögonbryn?

      Radera