onsdag 20 februari 2013

Tips om appar


Tänk så praktiskt att ibland skapa tankekartor! Kanske i samband med en föreläsning som man själv lyssnar på eller som stöd till ett föredrag, som man själv ska hålla. popplet lite kallas appen.


Skapa ordmoln är roligt! Det finns flera ordmolnsappar man kan använda. Denna kallas Word Collage.


Olika fotoappar har jag mängder av. Denna är en av de senaste jag har laddat ner. Med appen kan man skapa collage, välja ramar, lägga till filter eller text. Appen heter picsArt.

Sedan används följande appar ganska flitigt:
Spotify
Instagram
Facebook
Aftonbladet.

Nu är det din tur att tipsa om roliga appar!

8 kommentarer:

 1. Följ gärna min nya blogg på bloglovin, följer dig fortfarande!!

  SvaraRadera
 2. Den jag använder allra flitigast är helt klart Camera zoom fx. En kanonkamera helt enkelt. Gmailappen är också flitigt använd. Och WP-appen, såklart. Och så kanske man inte räknar det som en app, utan som en webläsare, men Chrome är min favvo på det planet. Spotify och swedbank har bra appar. Och norwegian. Och i och med att vi har en squeezebox i köket så blir det till att styra den via appen istället för på den knöliga styringen direkt på. Tack för den appen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. WP-appen har jag också använt mycket då jag hade en wordpress-blogg. Nu däremot använder jag appen blogger istället.

   Radera
 3. Facebook och spotify är bästa ;)

  SvaraRadera