söndag 3 mars 2013

Den tredje

Vilket underbart väder det har varit idag! Jag har verkligen njutit av det. Man fick nästan en försmak av sommaren.  Dagen inleddes med en hundpromenad. Yambo fick träffa sin rottweiler-kompis. Efter promenaden blev det frukost. Efter energiuppladdningen stack jag till gymmet. Det kändes skönt att tsvettas lite, dock kändes det lite fel att träna inne, när det var ett sådant skönt väder. Efter träningen handlade jag på ICA och när jag kom hem, hade även min man kommit hem från sin cykeltur. Tillsammans njöt vi av vårsolen på altanen. Jag frös inte ett dugg, trots att jag endast hade kortärmat på överkroppen. Så skönt!
Det blev en stunds jobb också denna söndag. Å så var denna helg slut! :(

17 kommentarer:

 1. Vädret har verkligen varit helt underbart - och jag önskar att jag kunnat njuta av det mer!

  Sv: Ja, det var ett val jag aldrig ångrat! :)

  SvaraRadera
 2. Så härligt med sol, det har varit en underbar väder helg. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Visst har det varit underbart väder idag! Man blir ju bara glad! Snart är det dags för den första joggingturen:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 4. Men så skönt. ..tänk nu börjar dessa dagar dyka ipp allt oftare.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är bara till att fånga dagen och njuta :)

  SvaraRadera
 6. Oooo,jaaa helt underbart & vårkänslorna spirar hihi
  /Kram pårej & ha en fin Måndag!

  SvaraRadera
 7. Svar: Jag ÄR glad och lycklig över att den tiden är över! För nu mår jag så mycket bättre, utan honom.. men det är ändå saker som stör en .. men samtidigt äär jag glad för hans skull även om jag avskyr honom!
  Det står på hans facebook.

  SvaraRadera
 8. HAR LITE PÅGÅENDE SAKER PÅ BLOGGEN JUST NU, DU KANSKE VILL ANMÄLA DIG?
  -Ledsen om du inte gillar sånnahära kommentarer


  HELGENS BLOGG - AVSLUTAS IMORGON
  http://maviedesvea.blogg.se/2013/march/helgens-blogg-vinnaren-ny-omgang.html#comment

  FINN 1 FEL - ALLA SOM GISSAR RÄTT FÅR EN LÄNKNING
  http://maviedesvea.blogg.se/2013/march/finn-1-fel-2.html#comment

  SvaraRadera
 9. Visst är hon, tiden går så himla fort när de är små inser man nu.

  SvaraRadera
 10. Sv: hihi ja visst är hon söt! :D

  SvaraRadera
 11. Svar till Fru Eriksson: Ja, nu njuter man!

  SvaraRadera
 12. Svar till Cecce: Ja, man blir glad av vårsoeln! Jag hade hoppats på att någon gång bli sugen på att ta en joggingtur. Tills dess nöjer jag mig med powerwalks.

  SvaraRadera
 13. Svar till Mizca: Så bra att du mår bättre utan honom! Det märks i dina blogginlägg att du är lyckligare nu för tiden!

  SvaraRadera
 14. Svar till Linda: Våren är alltid lika efterlängtad!

  SvaraRadera
 15. Vädret var verkligen underbart i helgen. :)

  SvaraRadera
 16. Visst är det underbart att solen har börjat visa sig igen :D

  SvaraRadera