fredag 8 mars 2013

Status: SJUK!

Jag vaknade i natt av att jag hade väldigt ont i halsen. Var vaken en stund innan jag kunde somna om igen. När jag senare steg upp, kände jag mig ganska svag. Det var ett bra beslut att jag stannade hemma idag. Att behöva rasta hunden kändes som en bedrift, som jag knappt klarade av i förmiddags. Tänk er den här synen: En pigg hund bredvid sin matte som går i slowmotion.


Jag gillar glass, men jag äter det väldigt sällan. Har man halsont, är det väldigt gott att äta det. Det svalkar ju så skönt i halsen. Ben & Jerry är den absolut godaste glassen som finns! Tyvärr kände jag inte så  mycket av själva smaken, men konsistensen var ju lika god ändå. 

Mums!

14 kommentarer:

 1. Kryis Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig fina du!<3

  p.s vill du rösta på mig? :) Skulle betyda så mycket! http://adaras.se/2013/march/naglar-i-eurovision-song-contest-anda.html#comment

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma! Hoppas att du kryar på dig! :)

  SvaraRadera
 4. Stackare! Själv är jag inte alls sååå sjuk.
  Krya på dig!
  <3

  SvaraRadera
 5. Det kanske ända bra med att vara sjuk är ju att man får en anledning att äta glass i stora lass! Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Vilken tur du bestämt dig för att vars hemma. .krya på dig

  SvaraRadera
 7. oh älska ben & jerrys! älska glas överhuvudtaget 8) haha

  SvaraRadera
 8. Det värsta med att vara sjuk, smaklökarna är borta!

  SvaraRadera
 9. Ben & Jerrys botar det mesta i livet! ;)

  http://fannyhenricson.wordpress.com

  SvaraRadera