torsdag 11 april 2013

Linjer vid ögonen


Jag börjar få noja över att jag fyller 40 nästa år. Då börjar väl medelåldern? Att bli äldre är ju kanske härligt, men det kanske inte är lika kul att se ålderstecken dyka upp. Till exempel fina linjer vid ögonen. Idag fick jag ett prov av en ögonkräm av en kollega, som är återförsäljare av Oriflame. Det står att ögonkrämen ska reducera rynkor och ger spänst kring ögonen. Ögonkrämen reducerar också mörka ringar. Det ska bli spännande att få testa Time Reversing SkinGenist.  

Har ni erfarenhet av Oriflames produkter?

15 kommentarer:

 1. Jag fyller 36 i år - och det känns så där...

  SvaraRadera
 2. Bara makeup- produkterna och nån lotion. Men nu är det länge sen.
  Klart, att åldras känns ibland lite....hemskt. Samtidigt som alternativet inte alls är roligt. Livet ska ge spår, rynkor är fina tycker jag. Speciellt skrattrynkorna kring ögonen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tycka att det är fint med rynkor på andra men jag själv vill inte ha några!

   Radera
 3. Då är vi av samma årgång...heja oss. Jag har provat en del oriflame och jag har nog varit nöjd med det jag provat. Lycka till! Är det så att du känner för att prova Mary Kay så säljer jag det....... Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. -74:or är verkligen en bra årgång!

   Radera
 4. Nu har vi "VECKANS BLOGG" på bloggen, delta gärna, enkla regler! :D

  http://kajsaochtuvas.blogg.se/2013/april/vinnarna-av-veckans-blogg-ny-omgang.html

  SvaraRadera
 5. rynkorna kommer... men som Husfrun säger... alternativet?? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl bäst att föredra rynkorna då.

   Radera
 6. Jag fyllde 40 förra året, härligt men inte rynkor haha:) Har ingen erfarenhet av Oriflame, jag har "hittat" min produkt, den är från Clinque och den funkar:)

  SvaraRadera
 7. Inte kul med rynkor, är ju själv mot 44 o har lite svårt att acceptera de där som dyker upp i ansiktet. Krämer o annat är ok men inget annat. Berätta gärna om du blev nöjd med krämen, tips är alltid bra. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Min kompis mamma säljer oriflame och det är tydligen rätt bra, hon använder det också ^^

  sv;
  Jåååa eller hur. ^^

  SvaraRadera
 9. Hoppas att krämen hjälper :)

  SvaraRadera
 10. Det hade ju varit heltfantastiskt om den faktiskt skulle fungera. Själv är jag väldigt skeptisk till alla dessa produkter som ska ta bort rynkor m.m.

  SvaraRadera
 11. Oj, jag väntar lite med nojjan, orkar inte vara nojjig ett helt år hahah kram

  SvaraRadera