fredag 30 augusti 2013

Lite lika?!


Den vänstra bilden visar mig och den högra är min söta brorsdotter. Jag kan nog tycka att vi är lite lika här. Jag kisar lite för solen, men visst är vi ändå lika över ögonen och munnen? Jag tror vi är ungefär lika gamla på bilderna. Kanske är jag ca 2 månader äldre.  

12 kommentarer:

 1. Ja,visst är ni lte lika &...Söta :)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Javisst är ni lika.. .och söta båda två! :)
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 3. Hej dennae Fredag eftermiddag
  Du var med i min och sandras Dagens Fokus. De är vi jätteglada för
  Nu är vinnarna utsedda gå gärna in och se och kanske du blev vald

  Ha en fin kväll / helg

  SvaraRadera
 4. Nog är ni lika alltid. Och så underbart söta!
  <3

  SvaraRadera
 5. Söta foton !
  Och jag tycker ni är mycket lika

  SvaraRadera