onsdag 18 september 2013

Andningspaus och pepparkakor

Just nu hamnar bloggen längst ner i prioriteringslistan, vilket känns trist på ett sätt. Att blogga är avkoppling för min del. Man har en del fritidsplaner, men det är först nu jag har satt mig ner, sedan jag kom hem från jobbet. Nu: Andas!!

Julkänslor?!

Efter jobbet blev det en promenad med hunden till mataffären. Vet ni vad jag såg där? Först julmust, sedan såg jag en pall med pepparkaksburkar. Redan! För min del känns julen långt borta. Jag känner varken sug efter pepparkakor, glögg eller skumtomtar. Först om två månader kommer nog suget.

13 kommentarer:

 1. haha det blir tidigare och tidigare varje år!

  SvaraRadera
 2. Visst är det gott med Julmust, men ja.. väntar gärna 2 månader :)
  Ja t-shirten fick jag ju från päronen när dem varit till Rhodos :)

  SvaraRadera
 3. sv: Tack snälla! Fick faktiskt ett sug efter att baka pepparkakor, men på hemmagjord mormorsdeg såklart! Och saffransbullar med russin<3

  SvaraRadera
 4. Vaa :o jag har varit sugen på julmust jättelänge!
  Men ja, nu är dom väl lite väl tidigt ute! haha!

  SvaraRadera
 5. Ibland är livet sådant och då skall man lyssna. En blogg skall ju inte vara en källa till stress och dåligt samvete tycker jag. Klokt att prioritera ner som du gör. Vad gäller pepparkakor så har jag nog ännu inte förstått att det verkligen kommer att bli vinter även i år. Jag har precis accepterat att det nu är höst! Kramar Liza

  SvaraRadera
 6. ja de känns som om de e lite tidigt för julmust o pepparkakor

  SvaraRadera
 7. Ja,det är ju tidigt...
  Bloggen hos mig är inte högt prio - tyvärr kanske ,men...Jag lever mer Irl
  Önskar dig en härlig dag!

  SvaraRadera
 8. Tack så mycket :)

  Hmm julmust & pepparkakor får gärna vänta några månader ;)

  SvaraRadera
 9. Det är inte så att jag börjat men vi är snart där..... Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Åh jag fick sug efter just glögg, pepparkakor, saffransbullar, must och skumtomtar. Meen det kommer ju en beach även 2014=(

  SvaraRadera