måndag 30 september 2013

En udda upplevelse


Med smak av pepparkak

Nu har även jag testat den nya Loka med Vintersmak. Den smakar pepparkaka. Hur smakar den då? Ja, vad ska jag säga. En udda upplevelse, minst sagt. Är man sugen på pepparkakor, är det bättre att köpa riktiga sådana och inte i form av vatten. Jag tycker dock att denna Loka smakar bättre än den med chokladsmak, men annars var det ingen större hit. 

Har du testat den här?

10 kommentarer:

 1. Hmmm, lät udda...
  Äter nog heller pepparkakor o dricker vatten;-)

  SvaraRadera
 2. Har inte testat & kommer nog inte göra heller hihi dricker inte Loka alls/Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, de hittar på så mycket tokigt :) Jag gillar bäst dem med fruktsmaker - KIWI är min favorit just nu!

  <3 Jennie

  SvaraRadera
 4. Jag sitter faktiskt och dricker den i denna stund haha! Tyckte den var spännande på något sätt, och god. Men visst, är man sugen på pepparkakor ska man ju köpa det och inte vatten! För det är ju inte riktigt samma sak. Kram

  SvaraRadera
 5. Hmmm... För mig räcker det nog att ÄTA pepparkaka ;)

  SvaraRadera
 6. Å, spännande! Jag vill gärna testa den.

  SvaraRadera
 7. Har svårt för de där smaksatta, men det är klart pepparkaka är ju en favorit. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. nje den har jag inte smakat, och eftersom jag hatar pepparkakor så tror jag inte att jag skall göra de heller :)

  SvaraRadera
 9. Jag är väldigt förtjust i Loka lemon pie, chocolate shake och strawberry icecream så detta är kanske något som tilltalar mina smaklökar!

  SvaraRadera