måndag 30 september 2013

Underkläder från Newbody


Nu är underklädeslagret fyllt, både för mig och min man. Av en kollega beställde jag strumpor, kalsonger, trosor (modell hipster) och linnen från Newbody. Kläderna är verkligen prisvärda och av bra kvalité. 
Har du någon erfarenhet av Newbody?

11 kommentarer:

 1. Jag älskar NewBody! Mina elever säljer det hela tiden och det är riktigt bra kvalitet till billigt pris. Kram

  SvaraRadera
 2. Roligt att du ville vara med och tävla om att bli dagens blogg, tävlingen är avslutad, kika in http://fames.se/hjjonsson/250/#respond om det är du som blev dagens blogg, om inte, oroa dig inte, du kan anmälda dig igen! PUSS! <3

  SvaraRadera
 3. Att vara eller att bli nervös är en normal, mänsklig reaktion.
  Hörde någon som berättade att om man aldrig blir nervös, så saknar man vissa saker i kroppen.
  Att vara nervös gör oss mer alerta och tar oss lättare till information osv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att man är nervös ibland, men att vara nervös för det du skulle göra känns onödigt.

   Radera
 4. Jag villar verkligen Newbody, jag har trosor, linnen och toppar. Super bra kvalité. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Nej tyvärr,men...Kanske skulle testa en i modell Hipster - Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Att jobba med människor är ett så pass viktigt yrke och inget man bara gör, som om det handlade att städa eller steka hamburgare. Klart man är nervös inför vad det är för människor, diagnoser och hur man blir bemött osv på ett helt nytt ställe. Det är av människans natur. Jag blir alltid nervös och det är bara bra för mig, för då har jag något att jobba emot. Än om att jag skulle fejka någonting, fejka bort nervositeten, för att tro att det skulle bli bättre. Knappast.

  SvaraRadera
 7. Har själv ingen erfarenhet av det, men mina föräldrar har - lillebror har sålt sådant i åratal för hockey, fotboll och klasskassor! Jag tror det är bra grejer. ❤

  SvaraRadera
 8. Det är jättebra grejor! Vi har köpt senaste 3-4 åren. Kanonbra pris och kvalitet.

  SvaraRadera