måndag 28 oktober 2013

4th and Vine


http://picasion.com/gl/2dSw/

Jag vet inte hur pass gammal den här låten är, men jag har nyligen börjat lyssna på den. Jag älskar den! Detta är ingen artist jag brukar lyssna på annars. Någon direkt idol har jag väl inte. Jag brukar inte fastna för en särskild artist, utan jag fastnar istället på låten och musiken. Denna låt älskar jag!

7 kommentarer:

 1. SVAR: Ja, men eller hur! Smakade blueberry muffin igår och blev också min favort!! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. ja här blåser de som bara den, inget kul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blåser här, men än är det ingen storm. Kusligt ändå!

   Radera
 3. Har stormen hunnit till er än? =)
  Bra sång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är låten bra?! Man ser tendensen, men än är det ingen stark storm.

   Radera
 4. Åh! Den är ju verkligen superbra!! :D

  SvaraRadera