söndag 27 oktober 2013

Hoppas på starka naglar!


Hoppas B-vitaminerna gör skillnad

Jag fick flera bra tips, när jag undrade hur jag skulle bli piggare så här års och vad jag kunde ta för att göra mina naglar starkare. Se inlägget.

Susanne skrev:
"Köp One Beauty hos Fitnessguru. Har aldrig haft så tjockt och fint hår förut."
Givetvis blev jag intresserad av detta, men så har jag så svårt att tänka mig att ta kapslar. 2 cm långa och 0,75 cm breda kapslar verkar ju vara gigantiska!

Och Sanna tipsade om vad hon tar:
"Just nu äter jag rosenrot (för att öka prestation och minska trötthet), Colladeen Plus för att minska ytliga blodkärl, kromtabletter för att minska sötsug, järntabletter för att inte få järnbrist och vanlig multivitamin Kvinna också... Mycket tabletter men jag tycker att de gör skillnad. I nästa vecka ska jag börja äta B-vitamin också för hyn :) Kommer ge jättebra priser i min blogg till just b-vitaminen också! :)"
Kromtabletter verkar ju vara intressant. Att ha sötsug kan vara riktigt jobbigt.

Åke skrev:
"Mjuka naglar vände jag mig till Apoteket för, och där fick jag hjälp."
Jag följde Åkes tips. I fredags gick jag till Apoteket och de gav mig rådet att ta B-vitaminer för mina naglar. Nu hoppas jag verkligen att detta kommer att funka!17 kommentarer:

 1. Nu under höst/vinter ska jag också börja ta D-vitamin.

  SvaraRadera
 2. Hm,det där kanske är något för mig med, mina naglar böjer sig. men bara vissa konstigt nog :/

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen =) Jag har så mycket jag skulle vilja förändra när det gäller min kropp och hår och naglar och grejer så jag skulle nog få vräka i mig ett helt apotek för att råda bot på det =)
  Nej, men håret skulle jag behöva något mot för jag tappar så kopiöst med hår. Sen är jag så trött och orkeslös den här årstiden så skulle behöva ha nåt mot det också.
  När du har testat det en tid så kan du väl utvärdera det i bloggen? =)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart kan jag utvärdera efter ett tag.

   Radera
 4. Tack så mycket :) Är också otroligt trött så borde kanske också testa det.

  SvaraRadera
 5. Okok, det är några år det :)

  SvaraRadera
 6. Köper sedan flera år tillbaka bl a vitaminer hos topformula. Kan rekommenderas. Ofta kan man köpa 4-pack till oslagbart pris. Tex d-vitamin tillverkas i vitamin d.3 som är den bästa för kroppen.
  Om man lämnar mejladress så skickar topformula alla erbjudanden, bl a finns det s k onsdagsyra,
  extrapriser jättebilligt och kvalitetsmässigt mycket bra.

  SvaraRadera
 7. Ett tips för att vara piggare är att äta D-vitamin. Vi har D-vitaminbrist här i norden eftersom att vi får så lite sol under vinterhalvåret. Jag tar D-vitamintillskott nu. För att bli piggare finns även Chi San som finns att köpa på Life. (Men detta har ingenting med naglar och hår att göra som du förstår utan just piggheten).

  SvaraRadera
 8. Ja verkligen! Jag var hos min vän på Life i Sisjön igår och handlade på mig massor av mer, förutom det jag redan skrivit köpte vi även D-vitamin och en grej som heter Konjak. Det är något man tar innan maten som sväller upp magsäcken lite så att man inte ska äta för mycket. Man känner sig mätt lite tidigare än innan, vilket gör att man äter mindre portioner. Finns även krom i det också som minskar sötsuget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. D-vitaminer behöver jag också införskaffa!

   Radera
 9. Då behöver jag nog också B-vitamin, mina naglar är urusla! Kanske ska prova det.

  SvaraRadera
 10. Det var många bra vitamintips!!
  Hoppas B-vitaminerna hjälper.

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 11. Har en grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr :)

  SvaraRadera
 12. Håller tummarna för dig!

  SvaraRadera
 13. Gillar din blogg :) sugen på ett bloglovinbyte?

  SvaraRadera